Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim erkek infertilitesi değildi ama Memorial Şafak Olgan’ın hastasıydım ben. Gönülden tavsiye ederim kendisini ve ekibini.Kızlar Antalya da 3 tüp bebek merkezi var özel bu merkezlerde sanırım ims yok buralarda tüp bebek yaptırıp memnun kalan oldu mu erkek infeelitesinde
Gebe kaldınız mı labaratuvar alanında nasıllar pgt sperm seçme vs var mı teknoloji alanındaBizim erkek infertilitesi değildi ama Memorial Şafak Olgan’ın hastasıydım ben. Gönülden tavsiye ederim kendisini ve ekibini.
Ben Memorial’ı laboratuvarı sebebiyle seçmiştim zaten. Evet ilk seferde gebe kaldım. Sperm ya da yumurta sorunumuz yoktu; 9 tane en iyi kalitede embriyomuz oldu. Yaş 32 idi. Şafak hocayla konuşup ona göre ilerleyebilirsiniz; gerek olan olmayan şeyleri konuşursunuz zaten. Antalya’da daha iyi bir laboratuvar yok şahsi fikrim.Gebe kaldınız mı labaratuvar alanında nasıllar pgt sperm seçme vs var mı teknoloji alanında
Anladım düz protokol ilerlediniz o zaman klasik tüp bebek yaptırdınızBen Memorial’ı laboratuvarı sebebiyle seçmiştim zaten. Evet ilk seferde gebe kaldım. Sperm ya da yumurta sorunumuz yoktu; 9 tane en iyi kalitede embriyomuz oldu. Yaş 32 idi. Şafak hocayla konuşup ona göre ilerleyebilirsiniz; gerek olan olmayan şeyleri konuşursunuz zaten. Antalya’da daha iyi bir laboratuvar yok şahsi fikrim.
Merhaba canım. Ben de Antalya tüp bebek merkezinde kemal özgür hoca ile tedavi oldum. Doktor beye diyeceğim yok ama merkezden memnun değilim.Kızlar Antalya da 3 tüp bebek merkezi var özel bu merkezlerde sanırım ims yok buralarda tüp bebek yaptırıp memnun kalan oldu mu erkek infeelitesinde
Nasıl yani anlayamadım tam klasik tüp bebek nasıl oluyor?Anladım düz protokol ilerlediniz o zaman klasik tüp bebek yaptırdınız
Yumurta toplanır ilaçlarla Embryo oluştırup donduruluyor ben öyle denedim pgt vs olması lazımNasıl yani anlayamadım tam klasik tüp bebek nasıl oluyor?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba canım. Ben de Antalya tüp bebek merkezinde kemal özgür hoca ile tedavi oldum. Doktor beye diyeceğim yok ama merkezden memnun değilim.
2020 de başladım tedaviye. 2021 de bir oğlum oldu.
2023 de bir kalbi duran bebeğim oldu.
2 temmuzda üçüncü kez transfer oldum sonuç bekliyorum.
Anladım şimdi, pgt sorduğumuzda bizde gerek duyulmamıştı. Konuşursanız en azından süreci sorarsınız. İyi bir doktor Şafak hoca. Zaten eğitim araştırmadan gelme. Yönlendirir yani sizi. Laboratuvarda pgt yapılıyor mu en azından sorarsınız.Yumurta toplanır ilaçlarla Embryo oluştırup donduruluyor ben öyle denedim pgt vs olması lazım
Sorarım erkek inferlitisine bakıyor mu öğrenirim düz klasik bir yöntem istemiyorum çünkü ben İstanbul’daki memoriel Semra karaman ekibi de iyi diye duydum memoriel labaratuvar iyiymiş çünkü ücret olarak ne kadar olmuştunuz siz tüp bebekAnladım şimdi, pgt sorduğumuzda bizde gerek duyulmamıştı. Konuşursanız en azından süreci sorarsınız. İyi bir doktor Şafak hoca. Zaten eğitim araştırmadan gelme. Yönlendirir yani sizi. Laboratuvarda pgt yapılıyor mu en azından sorarsınız.
Biz 2024 yılında yaklaşık 250 bin tl ödedik. İçinde 12. Haftaya kadar kullandığım bütün ilaçlar, vitaminler, iğneler, embriyo dondurma, rahim filmi vs dahil. Antalya’da diğer merkezlere de gidip görüştüm ben geçen sene. En çok Memorial içime sinmişti.Sorarım erkek inferlitisine bakıyor mu öğrenirim düz klasik bir yöntem istemiyorum çünkü ben İstanbul’daki memoriel Semra karaman ekibi de iyi diye duydum memoriel labaratuvar iyiymiş çünkü ücret olarak ne kadar olmuştunuz siz tüp bebek
İlaçsız fiyatı da yarısı galiba 110 civarı İstanbul’la aynıBiz 2024 yılında yaklaşık 250 bin tl ödedik. İçinde 12. Haftaya kadar kullandığım bütün ilaçlar, vitaminler, iğneler, embriyo dondurma, rahim filmi vs dahil. Antalya’da diğer merkezlere de gidip görüştüm ben geçen sene. En çok Memorial içime sinmişti.
Onu bilemiyorum ilaçsız nasıl olacak ki?İlaçsız fiyatı da yarısı galiba 110 civarı İstanbul’la aynı
Doğal siklüs var transfer aşamasında rahim kalınlığınıza bakıp öyle transfer oluyorsunuz herhangi bir ilaç kullanmıyormusunuzOnu bilemiyorum ilaçsız nasıl olacak ki?
Amin inşallah canım. Senin de tüm tedavinin sorunsuz gönlünce geçer güzel haber alırsın inşallah.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben iki kere doğal silklus oldum. Vitamin ve coraspirin dışında hiç bir şey kullanmıyorsunuz.Doğal siklüs var transfer aşamasında rahim kalınlığınıza bakıp öyle transfer oluyorsunuz herhangi bir ilaç kullanmıyormusunuz
Anladım olabilir tabi. Doğal siklus duydum ama tamamen ilaçsız olduğunu bilmiyordum.Doğal siklüs var transfer aşamasında rahim kalınlığınıza bakıp öyle transfer oluyorsunuz herhangi bir ilaç kullanmıyormusunuz
Sonuç nasıl olduBen iki kere doğal silklus oldum. Vitamin ve coraspirin dışında hiç bir şey kullanmıyorsunuz.
Yani sadece sanırım öncesinde progesteron kullanımı var devamında birşey yokAnladım olabilir tabi. Doğal siklus duydum ama tamamen ilaçsız olduğunu bilmiyordum.