antalya uncali meydan hastanesi hakkinda

begonvil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
2.101
10
116
Antalya
merhaba anytalya li bayanlar benim ozel doktorum uncali meydan hastanesine ise baslayinca mecburen bu hastaneye devam etmeye basladim ikinci bebegim olacak ama hastane olarak nasil ilgi nasil??? bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

merhaba.. benim arkadaşım martta o hastanede doğum yaptı.. çok güzel ilgilendiler.. sorunsuz bi şekilde gerçekleşti doğumu.. bütün ebeler aynımıdır bilmiyorum ama arkadaşıma denk gelenler gerçekten süperlerdi.. bende şuan hamileyim tayinimiz çıktı antalyadan ayrıldım ama orda olsam kesin uncalı meydanda yaparadım bende doğumumu

icimi rahatlattin canim tesekkur ederim insan hassas oluyor ya o bakimdan... hay allah demek gittiniz antalya dan hayirlisi olsun hayirli dogumlar olsun isallah saglikla bebgini kucagin alirsin canim

merhaba anytalya li bayanlar benim ozel doktorum uncali meydan hastanesine ise baslayinca mecburen bu hastaneye devam etmeye basladim ikinci bebegim olacak ama hastane olarak nasil ilgi nasil??? bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Merhaba canim bi sorum olucakti bende uncali meydan hastanesine gidiyorum ayrintili ultrason ve dogum icin ne kadar ucret almislardi senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…