Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkAntalya vitale hastanesinde doğum yapanlar
Kalacağın iki gün. Ben devlette yaptım, ve özel hastaneden bir farkı yoktu. Doktorlar ve hemşireler ilgiliydi, odada tektim, kontrol altındaydım, uyuya kaldığın zaman emzirmeyi hatırlatıyorlar vs.
Kalacağın iki gün. Ben devlette yaptım, ve özel hastaneden bir farkı yoktu. Doktorlar ve hemşireler ilgiliydi, odada tektim, kontrol altındaydım, uyuya kaldığın zaman emzirmeyi hatırlatıyorlar vs.
Selam eğitim araştırmadami doğum yaptın ve doktorun kimdi sezeryanmi normal mi benim doğumuma çok az kaldı hala ne doktor nede hastaneye karar veremedim
Selam eğitim araştırmadami doğum yaptın ve doktorun kimdi sezeryanmi normal mi benim doğumuma çok az kaldı hala ne doktor nede hastaneye karar veremedim
Ben Manavgattayım, devlette yaptım. Doktorum da Mehmet Zeki Ünal idi, çok ilgili, takibi süper, kontrole giderken vs sana dosya veriyor, kendinde aynı bilgiler var. Bir sorun olduğunda ayrıntılı anlatır, gayet memnunum. Onun dışında bir de Çetin Tırak var, o da aynı şekilde önerilebilir. SSND 5 yıl sonra yapılabilir, 3 yılda vücut dinlense bile, önerilmez, ama dediğim gibi 5 yıl sonra vücut tam yerine oturmuş sayılır, organlar, dikiş vs.