Doğuma Hazırlık Antalya vitale hastanesinde doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sudem32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
34
12
3
31
Arkadaslar Bu hastanede dogum yapan var mi
Memnun kaldimiz mi odaniz nasildi hemsireler falan yorumlarinizi bekliyorumm

Kalacağın iki gün. Ben devlette yaptım, ve özel hastaneden bir farkı yoktu. Doktorlar ve hemşireler ilgiliydi, odada tektim, kontrol altındaydım, uyuya kaldığın zaman emzirmeyi hatırlatıyorlar vs.

Bende arastiriyorum Antalyaya yeni taşındık dr hastane ariyorum ama sezeryan sonrasi normal dogum yapan dr hastane ariyorum

Kalacağın iki gün. Ben devlette yaptım, ve özel hastaneden bir farkı yoktu. Doktorlar ve hemşireler ilgiliydi, odada tektim, kontrol altındaydım, uyuya kaldığın zaman emzirmeyi hatırlatıyorlar vs.
Selam eğitim araştırmadami doğum yaptın ve doktorun kimdi sezeryanmi normal mi benim doğumuma çok az kaldı hala ne doktor nede hastaneye karar veremedim

Selam eğitim araştırmadami doğum yaptın ve doktorun kimdi sezeryanmi normal mi benim doğumuma çok az kaldı hala ne doktor nede hastaneye karar veremedim
Ben Manavgattayım, devlette yaptım. Doktorum da Mehmet Zeki Ünal idi, çok ilgili, takibi süper, kontrole giderken vs sana dosya veriyor, kendinde aynı bilgiler var. Bir sorun olduğunda ayrıntılı anlatır, gayet memnunum. Onun dışında bir de Çetin Tırak var, o da aynı şekilde önerilebilir. SSND 5 yıl sonra yapılabilir, 3 yılda vücut dinlense bile, önerilmez, ama dediğim gibi 5 yıl sonra vücut tam yerine oturmuş sayılır, organlar, dikiş vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…