• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya yı bilen arkadaşlar???

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.962
5.143
398
Kızlar çok önemli bir seminer için Antalya kaş a gitmem gerek.. Bulunduğum memleketten Antalya 8 saat civarı gece binmeyi düşünüyorum. Fakat sabah kaş a nasıl gidilir? Otogardan kaç saat? Otobus minibüs varmı?
Birde araştırmalarıma göre Fethiye den dha yakın yazıyor.. Fethiye den gitsem kaç saat sürer kaş.. Şimdi den teşekkür ederim

Mutlaka otogardan Kaşa giden bir otobüs vardır diğer ilçelere olduğuna göre ve sanırım 3 saat sürüyor.

Kızlar çok önemli bir seminer için Antalya kaş a gitmem gerek.. Bulunduğum memleketten Antalya 8 saat civarı gece binmeyi düşünüyorum. Fakat sabah kaş a nasıl gidilir? Otogardan kaç saat? Otobus minibüs varmı?
Birde araştırmalarıma göre Fethiye den dha yakın yazıyor.. Fethiye den gitsem kaç saat sürer kaş.. Şimdi den teşekkür ederim
Antalyaya hangi aehirden gidicekain batidan geliyorsan kastan gecip antalyaya gider otobus.
Dogudan gidiyorsan once antalya otogarda zaten kasa giden otobusler var oradan kas a gecersin

Ank.dansa muhtemelen direk antya olur. Ama sor kas ustumu gideceksiniz diye.degilsede sorun degil hemen otogarda mini otobusler var yarim saate bir kalkiuor kas a saniuorum fethiye otobusune biniceksin fethiyeye varmadn kas zaten

Evet fethiyeye binersen icinden geciyor zaten.yinede sor otogard ben kasa gidicem en kisa yoldan gitmek iatiyorum diye cunku bi tanesi yaylalardan gidiyor yolu uzatiyor digeri direk gidiyor onu sor

Otogardan kas otobusune binin direkt. Mutlaka bulursunuz. Fethiye otobusleri sahilden degil yayladan gider, bu sefer 2 otobuse binmek zoeunda kalabilirsiniz. Bir de 2-3 saat degil, 4 saati gozden cikarin.

Fethiyeden geçmen daha mantıklı çünkü Antalya merkez üç saat kadar uzakta

Günaydınlar..

Kaş için bence en iyi güzergah Fethiye-Kaş.
Antalya'dan kalkan otobüsler ilçelere uğruyor diye biliyorum (Kemer, Kumluca, Demre vs)yani vakit kaybedebilirsiniz. Ayrıca sürekli sahilden devam ettiği için yol daha fazla hırpalayabilir sizi.

Fethiye üzerinden Kaş yolunda sadece Seydikemer ilçe merkezi ve Kalkan belde merkezi var gerisi köylerin içinden geçer ve sahile daha geç bağlandığı için daha düz bir rotadır.

Sezon açıldı artık bizim o taraflarda, otobüs sıkıntınız olmaz diye düşünüyorum. Fethiye'den Antalya'ya iki çeşit otobüs kalkar, "sahilden Antalya" olacak sizinkisi, zaten yönlendirirler ama yine de aklınızda bulunsun.

Otobüsle ne kadar sürer emin değilim hiç kullanmadım ancak özel araçla maksimum 1,5 saat civarıdır. İsterseniz BatıAntalya seyahat veya Fethiye seyahat vs var, ofislerini arayıp net kalkış saati ve süre bilgisi alabilirsiniz.

Kolay gelsin, şimdiden iyi yolculuklar

Ankaradan otobüse biniyorsun. Antalya da iniyorsun. Otobusten inip ayağını yere koyduğun an karşındaki binanın öbür tarafında midibüsler var. Onlarda kaşa giden otobüse biniyorsun. Her 30 dk da bir kalkıyor. ( şimdi kış sezonu diye değişebilir)

Ben kaş tarafında oturuyorum.
Fethiye üzeri kaş hem uzun sürer hem aktarmalıdır.
Fethiye'den tekrar kaş otobüsüne binmeniz gerek.
Hem pahalıya mal olur hemde 5 saati bulur

En güzeli sahilden antalya kemer kumluca demre kaş güzergahıdır.Yaklaşık 3.5-4 saat sürer.
Antalya otogarında ilçeler terminali var oradan bir çok otobüs bulabilirsiniz.

Buradan bakabilirsiniz.

http://batiantalyatur.com.tr/?syf=seferlerimiz

Back
X