- Konu Sahibi butterflyays
arkadaslar uzun suredır arastırmaktayım ve antalyada burun estetiği yaptırmak ıstıyorum , olan arkadaslar doktor ısımlerı ve fıyatları hakkında bılgı verırse cok sevınırımm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Op. Dr. Engin Erkal'a ameliyat oldum 5 ay önce. Burada da paylaştım ameliyat süreciniarkadaslar uzun suredır arastırmaktayım ve antalyada burun estetiği yaptırmak ıstıyorum , olan arkadaslar doktor ısımlerı ve fıyatları hakkında bılgı verırse cok sevınırımm :)
Benarkadaslar uzun suredır arastırmaktayım ve antalyada burun estetiği yaptırmak ıstıyorum , olan arkadaslar doktor ısımlerı ve fıyatları hakkında bılgı verırse cok sevınırımm :)
Ben 5 ay önce Op. Dr. Engin Erkal' a ameliyat oldum. Burada da paylaştım ameliyat sürecini ve resimlerimi. Kesinlikle tavsiye ederim. Antalya' da Burun Estetiği ve Engin Erkal başlığına bakabilirsin eğer yardımı olacaksa. Kolay gelsin. :)arkadaslar uzun suredır arastırmaktayım ve antalyada burun estetiği yaptırmak ıstıyorum , olan arkadaslar doktor ısımlerı ve fıyatları hakkında bılgı verırse cok sevınırımm :)
problem değil olur öyletelefonum çıldırdı kesik kesik mesajlar bu ne böyle :)
bu gidişle bende engin erkala olacağım. hakkında herkes çok iyi şeyler söylemiş olumsuz en ufak bir yorum yok ama tabi önce yüzyüze bir görüşmek gerekBende engin erkal da ameliyat olucam yazin insaallah.Antalyada Bence en iyi o
Canim yuzyuze gorusunce zaten anliycaksin.Engin Bey hastalariyla pek alakadardir.Cokta sicak kanli.bu gidişle bende engin erkala olacağım. hakkında herkes çok iyi şeyler söylemiş olumsuz en ufak bir yorum yok ama tabi önce yüzyüze bir görüşmek gerek
evet iyiliği ve insaniyeti hakkında en ufak bir şüphem yok zaten canım.Ama işte ben şuana kadar bir sürü araştırma yaptım herkes eğer nefes problemin yoksa KBB ciye değil estetik doktoruna yaptır dedi engin Erkal KBB ci bu beni biraz düşündürüyor görüntü açısından biraz endişelerim varCanim yuzyuze gorusunce zaten anliycaksin.Engin Bey hastalariyla pek alakadardir.Cokta sicak kanli.
Facebook da Op.Dr Engin Erkal diye sayfasi var.Ordan bak istersen.Bence KBB ci Esretik Cerrah pek fark etmiyor.Onemli olan isinin ehli olmasi.evet iyiliği ve insaniyeti hakkında en ufak bir şüphem yok zaten canım.Ama işte ben şuana kadar bir sürü araştırma yaptım herkes eğer nefes problemin yoksa KBB ciye değil estetik doktoruna yaptır dedi engin Erkal KBB ci bu beni biraz düşündürüyor görüntü açısından biraz endişelerim var
evet canım baktım bugün gerçekten çok beğendim hepsini hazirana kadarda takip edip en yakın zamanda da yüzyüze konuşmaya gideceğim.sen nasıl karar verdin kimleri araştırdınFacebook da Op.Dr Engin Erkal diye sayfasi var.Ordan bak istersen.Bence KBB ci Esretik Cerrah pek fark etmiyor.Onemli olan isinin ehli olmasi.
Hadi Nural Ozerdem kardesler vb. Arastirdim acikcasi pek tatmin olamadim.Genelde hastanin istedigi degil kendi kafalarindaki tasarladiklari burnu yapiyorlarmis.Engin Erkalin bi iki hastasiyla gorustum cok methedilmisti hatta hakkinda hic olumsuz bir sey duymadim.Gorustum.Ikna oldum.Haziranda da ins ameliyat var.Oyle canm yani.Benm burnumda da kemik kemer et var.evet canım baktım bugün gerçekten çok beğendim hepsini hazirana kadarda takip edip en yakın zamanda da yüzyüze konuşmaya gideceğim.sen nasıl karar verdin kimleri araştırdın
evet canım o dediğin iki doktoru bende öyle duydum serdar ünlünün elininde çok hafif olduğunu söylediler ama ikimizinde dediği gibi engin Erkal hakkında hep iyi şeyler duyuldu benim burnumda kemerde ette yok sadece azıcık büyük ve ucunun düşük olduğunu söyleyebilirim.sen ne zamana gün aldın ve ilk görüşmede neler konuştunuzHadi Nural Ozerdem kardesler vb. Arastirdim acikcasi pek tatmin olamadim.Genelde hastanin istedigi degil kendi kafalarindaki tasarladiklari burnu yapiyorlarmis.Engin Erkalin bi iki hastasiyla gorustum cok methedilmisti hatta hakkinda hic olumsuz bir sey duymadim.Gorustum.Ikna oldum.Haziranda da ins ameliyat var.Oyle canm yani.Benm burnumda da kemik kemer et var.
Mayıs 15 gibi görusmemiz var ilk gittigimde burnumun icine bakti fiyati konustuk zaten konuşmasıyla bana istedigim güveni verdi.Haziranda istiyordum ameliyati bana ameliyat olmadan 1 ay once beni ara gel burun tomografisi falan vs. Seyleri yapariz ve istediğin burnu belirleriz dedi.Oyle gecti yanievet canım o dediğin iki doktoru bende öyle duydum serdar ünlünün elininde çok hafif olduğunu söylediler ama ikimizinde dediği gibi engin Erkal hakkında hep iyi şeyler duyuldu benim burnumda kemerde ette yok sadece azıcık büyük ve ucunun düşük olduğunu söyleyebilirim.sen ne zamana gün aldın ve ilk görüşmede neler konuştunuz
ameliyat gününü muayeneden bayağı sonraya mı veriyor peki canım?Mayıs 15 gibi görusmemiz var ilk gittigimde burnumun icine bakti fiyati konustuk zaten konuşmasıyla bana istedigim güveni verdi.Haziranda istiyordum ameliyati bana ameliyat olmadan 1 ay once beni ara gel burun tomografisi falan vs. Seyleri yapariz ve istediğin burnu belirleriz dedi.Oyle gecti yani
Yok 3 5 gun sonra bile olabilirsin benm okul var o yuzden oyle istedimameliyat gününü muayeneden bayağı sonraya mı veriyor peki canım?
tamam canım benimde okulum varda haziran sonu veya ortası gibi olmak istiyorum bende hem sıcaklarda çok bastırmamış olur şimdiden geçmiş olsun yardımların için teşekkür ederimYok 3 5 gun sonra bile olabilirsin benm okul var o yuzden oyle istedim
Ne demek canım :)tamam canım benimde okulum varda haziran sonu veya ortası gibi olmak istiyorum bende hem sıcaklarda çok bastırmamış olur şimdiden geçmiş olsun yardımların için teşekkür ederim![]()