Antalyada dogum için hastane tavsiyesi ve ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?

Selam arkadaşlar ,
4 haftalık hamileyim , hastane ve doktor araştırıyorum. Medstar veya Medikal Park düşünüyoruz. Kararsız kaldım.
Medstar'ın doktorları ile ilgili bilginiz var mı ? Ayhan bey ve Koray bey ?nasıllar ve hastane olarak nasıl medstar ?
Medikalpark için de aynı sorularım var .Orada Timur Bey'e gidicem eğer medikalpark olursa. ama çok karasız kaldım.

Arkadaslar merhaba 2 aylik hamileyim. Medikalpark timur bey ve anadolu hastanesi mine hanim arasinda kaldim hangisiyle devam etsem bilemedim ne olur bilgilerinizi paylasin

Merhaba, medical park Timur beye gidiyorum çook memnunum. Tavsiye ederim

Selam arkadaşlar ,
4 haftalık hamileyim , hastane ve doktor araştırıyorum. Medstar veya Medikal Park düşünüyoruz. Kararsız kaldım.
Medstar'ın doktorları ile ilgili bilginiz var mı ? Ayhan bey ve Koray bey ?nasıllar ve hastane olarak nasıl medstar ?
Medikalpark için de aynı sorularım var .Orada Timur Bey'e gidicem eğer medikalpark olursa. ama çok karasız kaldım.

Arkadaslar merhaba 2 aylik hamileyim. Medikalpark timur bey ve anadolu hastanesi mine hanim arasinda kaldim hangisiyle devam etsem bilemedim ne olur bilgilerinizi paylasin

Bende timur beye gidiyorum ama hastaneden doğum yapanlar çok memnun kalmamışlar kararsız kaldım ben de

Doktor konusunda kesinle timur bey çok güleryüzlü insanı rahatlatan biri ama doğumu bilmiyorum odaları nasıl içinde ne var

Doktor konusunda kesinle timur bey çok güleryüzlü insanı rahatlatan biri ama doğumu bilmiyorum odaları nasıl içinde ne var

ben sormuştum ,odaları 2 kişilikmiş, tek kişilik için ayrıca fark ödeniyormuş,

Ofm hastanesinde Akif hocaya gidin gerckten iyi bir dr duyum almıştım fazlasiyla memnun kalanlardan esimin ablasi iki dogumuda sezeryanla oldu hastaneye yanina gittigmde dikkatimi cekti ilgi alakali bir doktor hastane konforuda mukemmel diger hastanelere nazaran pahali degil

Arkadaşlar ilk kontrole anadolu hst mine hanıma gittim güler yüzlüydü ama hastane ve kendisiyle ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Antalyada hangi dr ve hastane öneriyorsunuz?

Selam arkadaşlar ,
timur bey gayet iyidir. bir bayana daha tavsiye ettim. çok ilgili bir doktor. ishal olsam arayıp taciz ediyorum :)

Bende timur beye gidiyorum çok memnunum ama doğum için odalar nasıl bilmiuorum

Selam arkadaşlar ,
Canim merhaba biraz gec yaziyorum ama yeni gordum ben hamileliğim boyunca medstar da uc foktor değiştirdim ayhan bey le devam edip sezaryen olarak dogumumu gerceklestirdim. Bende risk oldugu icin 37 . Haftamda dogum yaptim biz cok memnunduk ayhan beyden.

selam arkadaşlar bende alp çelikere gidiordum fakat ofm ye geçti kendisi ben laradayım mecbur dr değişicem yaşam hastanesinde caner sönmez varmış tavsiye üzerine gidicem ama sizlerdende bi tavsiye duymak itiyorum m. malesef 33 . haftamdayım cok az kaldı dr değişmek iyi olmadı ama mecbur kaldık ofm cok uzak :( dr um bile gelme sen dedi ordan buraya düşünün:;)

Bende nasipse memorial de yapmaya karar verdik doktorumu değiştirdim ilk baştaki ilgisi yok oldu özel olarak gidiyorum Mehmet tongal a şimdilik herşey yolunda

Back
X