Antalya'da doğum için hastane ve doktor arıyorum..

bahair

www.nilkizi.blogspot.com
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.916
1
116
İstanbul
arkadaşlar merhaba, 34+o haftalık olmama rağmen henüz doğum yapacağım hastane ve doktorum belli değil... 3 hafta öncesine kadar belliydi ama artık değil. fethiye de yaşıyorum ve zaten 2 hastane var 1 tanesi gidilemeyecek kadar kötü. diğerine gidiyordum ilk başlarda. hastaneden pek memnun olmasam da doktorumdan çok memnundum.. fakat doktorum yaklaşık 4 hafta önce hastaneden ayrılacağını söyledi. kendisi antalyada yeni açılacak bi hasteneye gidecek. fakat normal şartlarda hastane şimdiye kadar faaliyete geçmesi gerekiyordu... hala geçmedi. dolayısıyla şu anda hem hastanesiz hem doktorsuzum. muayene için burdaki hastanenin başka doktoruna gene gidecem. ama doğum için buradaki hastaneyi düşünmek bile istemiyorum... dolayısıyla antalya da doğum yapıp memnun kaldığınız hastane ve doktorları paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler...

canım valla bende burda dogum yapıcam doktorum ssknın doktoru oyuzden sskda olucak benım (buranın en eskı bınalarından biriii ):umursamaz:
valla bı cok hastane var özel cok gueller yaşam hastanesi var andeva var medıcalpark var ki tavsıye ederım ama bıraz pahalıdır.. devlet hastanesı cok guzel oldu yenılendı orası olabılır...

ben ılk bebegımı andeva dogum yaptım sezeryanla hastahane cok guzel temız cok sukur bır sorunda cıkmadı ama doktorun sonradan kımse memnun olmadıgını duydum sımdı oprt dr muhammet öztürk ssk hastahanesı dr ben ozelıne gıdıyorum cok cok memnunum 4boyutlu ultrasyonu dogumuda ssk da yapıcam doktoruma guvenıyorum ssk en ıyı dr dıye bılırım ama drla anlasmalı özel hastahane ye gıtıgın zaman hastahane parası dr parasıda dahıl 2mılyara maal oluyormuş ya ozel anadolu hastnesıydı yada medıkalpark olması lazım sımdı unuttum hastahaneyı

canım valla bende burda dogum yapıcam doktorum ssknın doktoru oyuzden sskda olucak benım (buranın en eskı bınalarından biriii ):umursamaz:
valla bı cok hastane var özel cok gueller yaşam hastanesi var andeva var medıcalpark var ki tavsıye ederım ama bıraz pahalıdır.. devlet hastanesı cok guzel oldu yenılendı orası olabılır...

anladım canım. ben devlet hastanesini pek istemiyorum... dediğin hasteneleri ben de duydum işte gidenler varsa birinci ağızdan bilgi alırsam iyi olur... medical park fiyat vermedi. diğerleri de istanbuldaki özel hastanelere oranla fiyatları gayet iyi... yaşam hastnesinin internet sitesinden fotolarına da baktım gayet güzel gözüküyo... bizzat gidecnlerden dinlemek lazım tabi.. umarım bilgisi olanlar çıkarda bi sonuca varırım..

ben ılk bebegımı andeva dogum yaptım sezeryanla hastahane cok guzel temız cok sukur bır sorunda cıkmadı ama doktorun sonradan kımse memnun olmadıgını duydum sımdı oprt dr muhammet öztürk ssk hastahanesı dr ben ozelıne gıdıyorum cok cok memnunum 4boyutlu ultrasyonu dogumuda ssk da yapıcam doktoruma guvenıyorum ssk en ıyı dr dıye bılırım ama drla anlasmalı özel hastahane ye gıtıgın zaman hastahane parası dr parasıda dahıl 2mılyara maal oluyormuş ya ozel anadolu hastnesıydı yada medıkalpark olması lazım sımdı unuttum hastahaneyı

canım bilgilerini paylaştığın işçin çok teşekkür ederim.. sonuçta hastane kadar doktor da önemli... ya şimdilik fiyattan ziyade doktorun ve hastanenin donanım ve kalitesi önemli bizim için. he çok fiyatlar olursa o da zorlar tabi de...

anladım canım. ben devlet hastanesini pek istemiyorum... dediğin hasteneleri ben de duydum işte gidenler varsa birinci ağızdan bilgi alırsam iyi olur... medical park fiyat vermedi. diğerleri de istanbuldaki özel hastanelere oranla fiyatları gayet iyi... yaşam hastnesinin internet sitesinden fotolarına da baktım gayet güzel gözüküyo... bizzat gidecnlerden dinlemek lazım tabi.. umarım bilgisi olanlar çıkarda bi sonuca varırım..

cnaım sen normalmi dogrucan sengözlerimebaksanab bende özelde ıstıyodum hanı doktorumda oraya gelsın dıye ama bıde anestesıcı var ısın ıcınde bende öellerın anestezı uzmanlarına guvenemıyorum oyuzden sskda olsun tecrubelı bırı olsun ıstedım.. inşallah dedgıım hastanelerde dogum yapan vardırda fıyat öğrenirsin..:kedi:

cnaım sen normalmi dogrucan sengözlerimebaksanab bende özelde ıstıyodum hanı doktorumda oraya gelsın dıye ama bıde anestesıcı var ısın ıcınde bende öellerın anestezı uzmanlarına guvenemıyorum oyuzden sskda olsun tecrubelı bırı olsun ıstedım.. inşallah dedgıım hastanelerde dogum yapan vardırda fıyat öğrenirsin..:kedi:

canım normal düşünüyorum ama zaten sancışlı normal düşünürüm bilmediğim bi hastenede yaparsam.. epidural yaptırmam bu durumda aneteziyle de çok fazla bi işim olmazç...

canım normal düşünüyorum ama zaten sancışlı normal düşünürüm bilmediğim bi hastenede yaparsam.. epidural yaptırmam bu durumda aneteziyle de çok fazla bi işim olmazç...

anladım canım normal dusunuyosan zaten bişicik olmaz ınşallahh:ecrin_bebek: ben ters bı durum cıkarmı acaba özel hastaneler tam tesekkullu olmayabılır dıye korkuyorum bısı olursa hemen devlet hastanelerıne getırıyolarya ondan özellere guenemıyorum bıde akannehir

anladım canım normal dusunuyosan zaten bişicik olmaz ınşallahh:ecrin_bebek: ben ters bı durum cıkarmı acaba özel hastaneler tam tesekkullu olmayabılır dıye korkuyorum bısı olursa hemen devlet hastanelerıne getırıyolarya ondan özellere guenemıyorum bıde akannehir

anladım canım. hayırlısı inşallahh

ağlayacam yakında yaaaaaaaaaa:(((((((((((((

selam benim doğuma daha var ama doktorum orhan değirmenci
serik aspendos hastanesiyle alaşması varmış orada olacakmış
doğum güzel bir hastane dedi ben de kabul dedim çünkü doktorun hastaneden
memnun olması demek benim için de avantaj sonuçta
umarım çok yakında sen de dr ve hastane bulursun....

selam benim doğuma daha var ama doktorum orhan değirmenci
serik aspendos hastanesiyle alaşması varmış orada olacakmış
doğum güzel bir hastane dedi ben de kabul dedim çünkü doktorun hastaneden
memnun olması demek benim için de avantaj sonuçta
umarım çok yakında sen de dr ve hastane bulursun....

umarım canım....peki sen hastaneye gidip baktınmı? bizzat gördünmü?

Son düzenleme:
umarım canım....peki sen hastaneye gidip baktınmı? bizzat gördünmü?

internetten baktım güzel görünüyor tabi doğumdan önce
gidip bir bakarız ama doktorum için hijyen disiplin sözünün
dinlenmesi ilaçların zamanında ve istediği dozlarda olması
çok önemli o yüzden zaten doktoruma çok güveniyorum...
sen karar verdin mi hastane doktor???

internetten baktım güzel görünüyor tabi doğumdan önce
gidip bir bakarız ama doktorum için hijyen disiplin sözünün
dinlenmesi ilaçların zamanında ve istediği dozlarda olması
çok önemli o yüzden zaten doktoruma çok güveniyorum...
sen karar verdin mi hastane doktor???

yok canım daha karar veremedim. şu an için kendi doktorumdan haber bekliyorum çalışacağı hastane faaliyete geçerse ona gidecem. bikaç güne kadar haber gelir o olmazsa diğer ihtimallere yönelicem. bu durumda da antalyada doğum yapacaklarn bilgilerine ihtiyacım olacak. biran önce netleşse rahatylayacam...

Ben çoğu doktoru ve hastaneyi tanıyorum . 2 çocuğum var ve biri henüz 4 aylık.. fiyat durumuna göre başka doktorlar tavsiye edebilirim sana...

burda açıklasam reklam falan olur diye de korkuyom ama...

maddi sıkıntın yoksa hastane olarak en iyi ve en pahalı Anadolu Hast.
Andeva da iyi ancak doktorları değişti yeni doktorları tanımıyorum. ama anestezi uzmanı çok iyi idi ben epidural oldum orada..eski doktorları Jinefem e geçtiler. olabilir ancak jinefem de sanırım doğum olmuyor poliklinik gibi

özel doktora gidip Hastane seçmek mi istersin yoksa Hastanedeki doktora mı gitmek istersin..

Tıp fak. doktorlar da iyi ancak sen normal doğum istiyorsun önceden tek kişilik oda ayarlamazsın sanırım .. tek kişilik oda istersen eğer tabi...

yani senin tercihlerine göre daha bir çok seçenek sunabilirim... maddi durumuna göre de tabi..bir de erken doğum yaparsan tıp ı tavsiye ederim küvöz açısından.. ben 2 doktora gitmiştim o yüzden...

Ben çoğu doktoru ve hastaneyi tanıyorum . 2 çocuğum var ve biri henüz 4 aylık.. fiyat durumuna göre başka doktorlar tavsiye edebilirim sana...

burda açıklasam reklam falan olur diye de korkuyom ama...

maddi sıkıntın yoksa hastane olarak en iyi ve en pahalı Anadolu Hast.
Andeva da iyi ancak doktorları değişti yeni doktorları tanımıyorum. ama anestezi uzmanı çok iyi idi ben epidural oldum orada..eski doktorları Jinefem e geçtiler. olabilir ancak jinefem de sanırım doğum olmuyor poliklinik gibi

özel doktora gidip Hastane seçmek mi istersin yoksa Hastanedeki doktora mı gitmek istersin..

Tıp fak. doktorlar da iyi ancak sen normal doğum istiyorsun önceden tek kişilik oda ayarlamazsın sanırım .. tek kişilik oda istersen eğer tabi...

yani senin tercihlerine göre daha bir çok seçenek sunabilirim... maddi durumuna göre de tabi..bir de erken doğum yaparsan tıp ı tavsiye ederim küvöz açısından.. ben 2 doktora gitmiştim o yüzden...

canım çok teşekkür edrim... uzunca süre düşündükten sonra fethiye de doğum yapmaya karar verdim... ilgin için çok teşekkürler. gene de fikir değişikliğim olursa senden bilgi almak isterim... görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar;

bende antalya da yaşıyorum. şu anda 9+4 hamileyim. doktorum medical park ta ertuğrul akdaş. çok tatlı, insanı sıkmayan, sakinleştiren bir bir doktor. bende doktor seçiminde çok zorlandım 4 ayrı doktor gezdim en son ertuğrul bey de karar verdim. ertuğrul beyin aynı zamanda özel muayenehanesi de var. medical park'ın ssk ile anlaşması da var ve çok temiz bir hastane.

Back
X