mrb cnm fıgen demır medıkal park hastanesı ve ozel an deva hastanesıyle antlaşmalı ozel andeva hastanesınde ssk lıya normal dogum ucretsız sezeryan 400 tl buna ek olarak fıgen demıre ucret oduyorsun bu da yaklaşık 1000 -1500 arasında sekreterınden sordum bızzat . Yaşam hastanesi guzel temiz ılgılı normal dogum 1000 tl sezeryan 1200 ben orada dogum yapmayı planlıyorum tavsıye ederım cok rahatmış ayrıca 30 dk bır en gec gelıp kontrol edıyorlar gelelım araştırma hastanesıne bende ozsev arkadaşımız gıbı son ayımda araştırmada ozel profesorle dogum yaparım dıyordum ssklıya dogum ucretsiz profosorle normal dogum 500tl sezeryan 1000 tl ayrıca profesor muayenesı 140 tl ama bı gece rahatsızlanınca anıden oraya gıttık ve gıttıgıme pişman oldum yanı ılgılendıler tabı ama o kadar buyuk kı bır yereden bır yere gıtmesı zaman alıyor gercekten sıkıntılı bır durumdu normal muayene olmak ıcınde gıttım ve uzun sure sıra beklemek zorunda kalıyorsun randevu alıyorsun 1 hafta sonraya gun verıyorlar ve o gun erkenden gıdıp sıra alman gerekıyor sıran gelınce muayene o dasında ultrason yok ultrason ıcın ayrı sıra alıyorsun nst ısterse onun ıcınde ayrı sıra verıyorlar ve ıkısını ayrı ayrı beklıyorsun bu bnm tecrubelerımö umarım sana yardımcı olabılşmışımdır verdıgın kararını da paylaşırsan sevınırım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın