Antalyada doum yapm Anneler, nereyi tavsiye edersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi serdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

serdi

Ziyaretçi
merhaba ben antalyada yaşıyorum 13+4 günlük hamişim bir doktor bulup doğumuda onun yapmasını istiyorum... ama buranında yabancısıyım tecrübeli annelerden yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.... şimdilik atatürk devlet hastanesinde çalışan bir doktorun özel muaynanesine gidiyorum ama kararsızım.....a.s.

günaydın kızlar sanırım antalyada doğum yapmış kimse yok galiba?:uhm::sm_confused:

Bende bu konuda bilgi almak istiyorum. Antalyada doğum yapan hiç anne yokmu acaba?

evet ya kimse yokmuuu bizi rahatlatsın ben Doç. Dr. gürkan zorluya gidiyorum 8+1 haftalık hamileyim doğum için erken tabi ama insan güvenilir bir yer bulmak istiyor ben epidural ile normal doğum yapmayı istiyorum anestezi uzmanı çok önemli nerde doğum yapabilirim lütfen deneyimli olanlar bize yardım etsin tavsiyelerinize ihtiyacımız var

Merhaba canım ben sana muhammet ÖztÜrk Önerıyorum... AtatÜrk hastanesı doktoru...

canım bende andeva hastanesinden kevser hanıma gidiyorum doğumuda orada yapacağım Allahın izniyle daha önce iki arkadaşım orada doğum yaptı memnun kaldılar

dsc04446e.jpg

ben tülay terzioğluna gittim
100 muayne şekerim
ama ilgi o
100.yılda özel ilgim polikliniği var-sibel hanım
20 ytl alıyo ssk ya
fena diil
ama ordaki ulrason cihazları eski
bence meditalya açıldı-5m migrostan 50 m falan kemer e doğru
oranın ultrasonları yeni
hatta renkli görüntüleme cihazı bile var..
doktor erkek
ona gitmeyi düşünüyorum

merhaba arkadaşlar sitenize yeni katıldım antalyada yaşıyorum size önerim dr aslı vural sesver ben çok memnunum çok iyi güler yüzlü .dört boyutlu ultrasonla yapıyor muayeneyi her muayenede sonra cd veriyor evde seğretmem için mua ücreti 100ytl.tlf nosu3167270 umarın işinize yarar çünki ben çok memnunum

merhaba ben antalya atatürk devlet hastanesinde çalışan muhammet östürkü tavsiye ederim çünkü benim arkadaşlarım gitmiş çok memnunlar bende cumartesi için randevu aldım birde işleri kolaylaştırıyormuş tahlilleri hastaneden randevuyu sekreteri alıyormuş dividi ve renkli foğraf veriyormuş haftasına göre bence dene

canım muhammet östürke git çok iyi işinde dediler tel 3461676 istersen eyer

fatoş gebeliğin riskli gebelikmiydi.aslı hanıma bende gitmeyi düşünüyorum.biraz anlatır mısın

kızlar ben 10 yıldır iş geregi ssk ile haşır neşirim.bu doktor konusunda herkez kendi doktorunu oneriyor.size tavsıyem erkek kadın problem olmuyorsa erkek kadın doğumcuları secın onlar daha anlayıslı oluyor.ayrıca doktor sorarsanız,, maddı durumunuz iyiyse eger andevayla anlaşmalı mehmet tongal derım.yok ssk istiyorum ve doğumdada orda yapacam derseniz ali kızılateş ve mustafa torgaç derim hepsıde konusunda ve işinde özellıklede sezeryan cerrahıde cok iyiler

bende 5.5 aylık hamileyim.Muhammet öztürk e tesadüfen gittim.çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ama atatürk devlet hastanesinde çalışıyor. orası için bişey diyemiycem. ben özeline gidiyorum

kızlar bende antalya kemerde oturuyorum burada yaşam hastanesine gidiyorum mecburen ama doğumu antalyada iyi bir dr yaptırmak istiyorum galiba çoğunuz doğum yaptınız ben 16.haftamdayım lütfen banada bir fikir verin.....

kızlar ben 10 yıldır iş geregi ssk ile haşır neşirim.bu doktor konusunda herkez kendi doktorunu oneriyor.size tavsıyem erkek kadın problem olmuyorsa erkek kadın doğumcuları secın onlar daha anlayıslı oluyor.ayrıca doktor sorarsanız,, maddı durumunuz iyiyse eger andevayla anlaşmalı mehmet tongal derım.yok ssk istiyorum ve doğumdada orda yapacam derseniz ali kızılateş ve mustafa torgaç derim hepsıde konusunda ve işinde özellıklede sezeryan cerrahıde cok iyiler

fiyatlar nasıl acaba?

kızlar bende muhammet özturk e gıdıorum ..ataturk hastanesnde olucak hayırlısıyla dogumum orda epidural sezeryan olan warmı aranızda ... muhammet ozturk un sezeryan yaptığı hastaları nasıl bilgi veririsenz sevinirim...

arkadaşlar çok kararsız kaldım doktor konusunda aslı vural sesver nasıl yardımcı olurmusunuz ?muayene ücretini bile varmı?

kızlar bende muhammet özturk e gıdıorum ..ataturk hastanesnde olucak hayırlısıyla dogumum orda epidural sezeryan olan warmı aranızda ... muhammet ozturk un sezeryan yaptığı hastaları nasıl bilgi veririsenz sevinirim...

Çok araştırdım gittim de en sonunda Ali Fuat ŞENGÖR'de karar kıldım.hayırlısı.Güleryüzlü, anlayışlı,sizi dinleyen yığınla da hastası var.sadece dr değil., personelide anlayışlı.randevu için biraz acele etmek gerekiyor o kadar.

Back
X