• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya'da Dr. Gürkan Zorlu'ya giden var mı?

oooff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
78
0
86
Antalya
doktora gidicem ama kime gitsem karar veremiyorum kafamda iki doktor ismi var gürkan zorlu bi de kemal özgür karar veremedim arkadaşlar bana bi fikir verir misiniz

gürkan zorluya ben gitmdim ama gidn arkadaşlarım var.kimseden olumsuz bişey duymadım.herkes memnun.ama muaynene ücreti biraz fazla.140 tl.ben kendşi doktorumuda tavsiye edebilirim.antalya tüp bebek merkezinin yanındaki yeni açılan hastanede (vitale hastanesi) sinan kurşun.ben çok memnunum.

teşekkür ederim canım ben alanyada oturuyorum burdan gidenler var gürkan zorluya olmadı sinan kurşuna da gideriz yeter ki sağlıklı bi bebişim olsun:çok üzgünüm:

canım sen tedavimi görüyorsun.ben büyük bi ihtimalle birkaç ay sonra tüp bebek tedavisine başlayacağım.sinan beye birinin tavsiyesiyle gittim.çokta memnun kaldım.gürkan beye gidenlerde çok memnun.tanıdığım arkadaşlarda var.kararın gürkan beyden yanada olsa sinan beyden yanada olsa ikisinzdnde memnun kalırsın bence.kemal bey antalya tüp bbek merkzinde doktor.eğer kararın kesin tüp bebkten yanaysa gürkan beyin tüp bebekle ilgili bi çalışması varmı bilemiyorum.

hayır canım ben tüp bebek tedavisi görmüyorum ben 10 ay önce doğum yaptım bebeğim doğdu 10 gün yaşadı öldü.tekrar hamile kalmak istiyorum alanya da 3 doktora gittim memnun kalmadım ilaç tedavisi gördüm işe yaramadı burda hiç uğraşmıycam antalyaya ondan gelmek istiyorum

canım öncelikle başın sağolsun allah güç ve sabır versin.eğer durum böyleyse kemal beyi hiç düşünme çünkü tüp bebek tedavisi gerektiğinde yardımcı olabilir kemal bey.o zaman bence gürken beye git derim.birde bucakta bir doktor var ali fuat bey adını duymuşsundru belki oda böyel konularda çok methedilen bir doktor.ben hiç gitmedim ama giden herkes çok memnun.ve ali fuat beyde yakında temelli antalyaya gelecekmiş yani merkezde olacak.karar sana kalmış.gürkan beyde çok doğru bir karar.internettede araştırısan ikisi hakkındada çok olumlu şeylerin yazıldığını göreceksin.

çok teşekkür ederrim canım yardımcı olduğun için büyük ihtimal gürkan beye giderim heralde eşimin arkadaşları da onu önermiş hayırlısı bakalım umarım seninde herşey gönlüne göre olur melekler yardımcın olsun:Saruboceq:

canım öncelikle başın sağolsun allah güç ve sabır versin.eğer durum böyleyse kemal beyi hiç düşünme çünkü tüp bebek tedavisi gerektiğinde yardımcı olabilir kemal bey.o zaman bence gürken beye git derim.birde bucakta bir doktor var ali fuat bey adını duymuşsundru belki oda böyel konularda çok methedilen bir doktor.ben hiç gitmedim ama giden herkes çok memnun.ve ali fuat beyde yakında temelli antalyaya gelecekmiş yani merkezde olacak.karar sana kalmış.gürkan beyde çok doğru bir karar.internettede araştırısan ikisi hakkındada çok olumlu şeylerin yazıldığını göreceksin.

Selam, ben antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım ve şimdi 23 haftalık hamileyim. doktordan, tüm ekipten ve merkezden çok memnun kaldım. yeni açılan vitale kadın doğum hastaneside hemen bu tüp bebek merkezinin yanında. tüm doktorlar çok iyi. Bucaktaki ali fuat beyde bu vitale hastanesine geldi. Ben ayrıca tıp fakültesine gidiyordum Prof. İnanç bey'e ama hiç memnun kalmadım. ama sana ısrarla tüp bebek merkezini yada vitale hastanesini tavsiye ederim. hele geçmişteki üzüntünde olunca hiç durma. bende 4 bebek kaybettim. Allah daha fazla acı göstermesin bize.

Selam, ben antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım ve şimdi 23 haftalık hamileyim. doktordan, tüm ekipten ve merkezden çok memnun kaldım. yeni açılan vitale kadın doğum hastaneside hemen bu tüp bebek merkezinin yanında. tüm doktorlar çok iyi. Bucaktaki ali fuat beyde bu vitale hastanesine geldi. Ben ayrıca tıp fakültesine gidiyordum Prof. İnanç bey'e ama hiç memnun kalmadım. ama sana ısrarla tüp bebek merkezini yada vitale hastanesini tavsiye ederim. hele geçmişteki üzüntünde olunca hiç durma. bende 4 bebek kaybettim. Allah daha fazla acı göstermesin bize.

mrb
böyle memnuniyetleri okumak insanı dahada çok umutlandırıyoe.bende antalya tüp bebekte tedaviye başlayacağım ve ilerki dönemler içinde vitale hastanesine devam edeceğim inşallah.şuan dokorum vitalde sinan bey.çok memnunum çok ilgili.siz sanırım ali fuat beye gidiyorsunuz.onunda methini çok duydum.ama tanışmak kısmet olmadı.sizinde memnun olduğunuzu görünce çok sevindim.inşallah bebeğinizde sağlıkla kucağınız alırsınız.darısı bizlere..

Arkadaslar ben Gurkan beye kist ameliyatı oldum çok memnun kaldım.Şimdi Gurkan beyin tavsiyesi üzerine gelecek Tup bebek merkezinde Mete bey kontrolünde tedavi görüyorum bu merkezdende çok memnunum.

arkadaşlar, antalya'dan dr gürkan zorlu' ya yine bir dr arkadaşın tavsiyesi ile gitmeye başladım, kendimde doktorum, ancak bu beyin özensiz eksik ve sorumsuzca yaklaşımları nedeniyle 34 haftalık bebeğimi kaybettim. Risk almak konusunda bu denli rahat davranabilen ve hastasını doğru bilgilendirmeyen, pervasızca yaklaşımlarda bulunabilen bu hekimi tavsiye etmiyorum. doğum doğal bir süreçtir,ancak eğer riskli bir gebelik sözkonusuysa sizin adınıza size sormadan bu kadar rahat davranabilen bir hekimi asla önermiyorum.

Oncelikle cok Gecmis olsun gurkan zorlu cok konusan doktorluk meslegini sov haline donusturen birisidir.hicbir sekilde memnun kalmadim sadece para dusunen bir doktor ilgisiz dikkatsiz ozensiz

bana yardımcı olacak birileri varmı antalyada oturuyorum merkezd4e değilim ama 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende pko eşimde sperm hareket azlığı ve yapışıklık varmış birkez aşılama yaptırdık olmadı bu ay yine yaptıracaktık hiç yumurtam gelişmemiş ağlamaktan bittim artık çok üzüldüm hafta içi antalyaya gelecez dr um tüp bebek yaptırmamı söyledi başka türlü çok beklersnz ciddi anlamda yumurtlama sorunun var dedi ssk lıyım maddi durumm çok iyi değil devlet nekadarını karşılıyor üniverste hastanesine gitmeyi düşünyorum sizce nasıl olur ne önerirsiniz birde devlet hangi durumlarda karşılıyor masrafları

Back
X