Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım öncelikle başın sağolsun allah güç ve sabır versin.eğer durum böyleyse kemal beyi hiç düşünme çünkü tüp bebek tedavisi gerektiğinde yardımcı olabilir kemal bey.o zaman bence gürken beye git derim.birde bucakta bir doktor var ali fuat bey adını duymuşsundru belki oda böyel konularda çok methedilen bir doktor.ben hiç gitmedim ama giden herkes çok memnun.ve ali fuat beyde yakında temelli antalyaya gelecekmiş yani merkezde olacak.karar sana kalmış.gürkan beyde çok doğru bir karar.internettede araştırısan ikisi hakkındada çok olumlu şeylerin yazıldığını göreceksin.
Selam, ben antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırdım ve şimdi 23 haftalık hamileyim. doktordan, tüm ekipten ve merkezden çok memnun kaldım. yeni açılan vitale kadın doğum hastaneside hemen bu tüp bebek merkezinin yanında. tüm doktorlar çok iyi. Bucaktaki ali fuat beyde bu vitale hastanesine geldi. Ben ayrıca tıp fakültesine gidiyordum Prof. İnanç bey'e ama hiç memnun kalmadım. ama sana ısrarla tüp bebek merkezini yada vitale hastanesini tavsiye ederim. hele geçmişteki üzüntünde olunca hiç durma. bende 4 bebek kaybettim. Allah daha fazla acı göstermesin bize.