merhaba juvaderm dolgu yapıldığına eminmisinizMerhabalar asklarim. Antalyada yasiyorum ve dudak dolgusu yaptiricak guvenilir bir doktor bulamadim. Sosyal medya uzerinden baktim birkac yere ama deneyimlemis kisilerden fikir almak istiyorum. 5 ay once Larada bi doktora juvaderm dolgu yaptirdim ve dudaklarim su an topcuk topcuk su toplamis gibi berbat gorunuyor. Erittirip yeniden islem yaptirmak istiyorum. Lutfen yardimci olun. Tesekkurler.
Paket gozumun onunde acildi uzerinde juvaderm yaziyordu. Yaptirdigim yerde oyle merdiven alti ucuz bi yer degil aslinda bilinen bir doktor fakat ben memnun kalmadim. Gerci bu markanin sahtelerini bile yapiyorlarmis artik belki de sahte urun kullandi bilemiyorum hic umarim oyle bir sey olmamistir yamerhaba juvaderm dolgu yapıldığına eminmisiniz
baska bişey yapmasınlar
Bi arastirayim hemen. Tesekkur ederiiimm askimBen hiç denemedim ama Antalya’da Hüray Hügül’ü çok duydum.
topcuk topcuk su toplamis gibi görüntü yaptırdıktan ne kadar süre sonra olduPaket gozumun onunde acildi uzerinde juvaderm yaziyordu. Yaptirdigim yerde oyle merdiven alti ucuz bi yer degil aslinda bilinen bir doktor fakat ben memnun kalmadim. Gerci bu markanin sahtelerini bile yapiyorlarmis artik belki de sahte urun kullandi bilemiyorum hic umarim oyle bir sey olmamistir ya
5-6 ay sonra oldu. Ben uygulama tekniginden kaynakli oldugunu dusunuyorum acikcasi. Cunku deriye cok yakin enjekte edilmis dolgu maddesini goruyorum dudagimi biraz gerdirince. Topcuklarda o dolgu zaten. Ust dudagim istedigim gibi olmadigi icin 3-4 kere isleme gittim. Keske gitmeseymisim. Cidden verilmeli bence de QR ile orijinal olup olmadigina bakar rotus esnasinda da yanimizda getirsek.topcuk topcuk su toplamis gibi görüntü yaptırdıktan ne kadar süre sonra oldu
umarım sahte değildir
juvederm de böyle sorunlar olmuyor sanıyordum
sahte olunca eritirken sorun yaşanıyor
keşke kutusunu hastaya verseler
ilk yapıldığında şekli iyimiydi5-6 ay sonra oldu. Ben uygulama tekniginden kaynakli oldugunu dusunuyorum acikcasi. Cunku deriye cok yakin enjekte edilmis dolgu maddesini goruyorum dudagimi biraz gerdirince. Topcuklarda o dolgu zaten. Ust dudagim istedigim gibi olmadigi icin 3-4 kere isleme gittim. Keske gitmeseymisim. Cidden verilmeli bence de QR ile orijinal olup olmadigina bakar rotus esnasinda da yanimizda getirsek.
Onur serin ,güzel yapıyor, masaj yapılması lazım birikmemesi içinMerhabalar asklarim. Antalyada yasiyorum ve dudak dolgusu yaptiricak guvenilir bir doktor bulamadim. Sosyal medya uzerinden baktim birkac yere ama deneyimlemis kisilerden fikir almak istiyorum. 5 ay once Larada bi doktora juvaderm dolgu yaptirdim ve dudaklarim su an topcuk topcuk su toplamis gibi berbat gorunuyor. Erittirip yeniden islem yaptirmak istiyorum. Lutfen yardimci olun. Tesekkurler.
Ayy onur hocayi instagramdan gordum. Yorumunuzdan birkac gun once de iletisime gectim kendisiyle fakat onceki deneyimimden kaynakli hala bir suphe var icimde. Islem yaptirmaya gitmedim henuz ama yorumunuz cok iyi denk geldi. Daha once yaptirdiniz mi yoksa iyi olgudunu mu duydunuz sadece. Teknigi falan nasil memnun musunuz ogrenmek isterim acikcasi. Erittirip yeniden islem yaptiracagim bayagi maliyetli ve acili olacak degsin istiyorum artik ya. Ozguvenim cok dustu.Onur serin ,güzel yapıyor, masaj yapılması lazım birikmemesi için
Simdi baktim profiline fakat islem sonucu goremedim hic tereddut ettim birazcikAntalyadaki doktorum rehber marsil, gözüm kapalı kefilim kendisine botox, burun dolgusu, göz altı ışık dolgusu ve erkek arkadaşıma da botox yaptırıyordum lakin taşındım. Ankarada başka bir ünlü doktora botoxa gittim zerre memnun kalmadım önümüzdeki ay rehber hocaya gitçem tekrar günübirlik.
rus tekniği yaptırmıştım 1 sene oldu ,incecikti üst dudağım hala dolgun duruyor , çok güzel yaptı ,çok memnun kaldım ,ördek dudağı gibi yapmadı ,çok dikkat de çekmiyor ,dolgudan sonra masaj yapmadığım için bi yerde topçuk gibi kalmıştı ama bi süre sonra gitti ona dikkat etmek lazım , juvaderm marka, dolgunun paketini de bana vermişti yaptıktan sonra atmadı, güvenilir doktorAyy onur hocayi instagramdan gordum. Yorumunuzdan birkac gun once de iletisime gectim kendisiyle fakat onceki deneyimimden kaynakli hala bir suphe var icimde. Islem yaptirmaya gitmedim henuz ama yorumunuz cok iyi denk geldi. Daha once yaptirdiniz mi yoksa iyi olgudunu mu duydunuz sadece. Teknigi falan nasil memnun musunuz ogrenmek isterim acikcasi. Erittirip yeniden islem yaptiracagim bayagi maliyetli ve acili olacak degsin istiyorum artik ya. Ozguvenim cok dustu.
Abdullah sağlık tavsiye ederimMerhabalar asklarim. Antalyada yasiyorum ve dudak dolgusu yaptiricak guvenilir bir doktor bulamadim. Sosyal medya uzerinden baktim birkac yere ama deneyimlemis kisilerden fikir almak istiyorum. 5 ay once Larada bi doktora juvaderm dolgu yaptirdim ve dudaklarim su an topcuk topcuk su toplamis gibi berbat gorunuyor. Erittirip yeniden islem yaptirmak istiyorum. Lutfen yardimci olun. Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?