Antalya'da eşi ve Kendisi talasemi taşıyıcısı olup gebeliği riskli olanlar ...

Sibelindia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
4
0
86
Antalya
Merhaba arkadaşlar.. :)

Ben ve eşim talasami taşıyıcısıyız evleneli 10 ay oldu şuan da 11 haftalık hamileyim.şuanda sadece eşimin ve benim genetik kan testlerimiz yapıldı bebeğimizinki
henüz yapılmadı.Bebeğimiz için amniyosentez yapılması gerekiyor ama ben tıpta yaptırmak istemiyorum bu işlemi.
Antalya'da önerebiliceğiniz genetik konusunda uzmanlaşmış iyi bir kadın doğıum uzmanı önerebilirmisiniz bana rica etsem

Arkadaşlar bana cevap verebilicek olan yok mu lütfen cevap yazın yardımınıza ihtiyacım var
artık doktordan geçtim şuanda kafamızda olan ve bizi üzüntüye booğan tek düşüncemiz amniyosentez yaptırmak.
Eğer sonuc olumsuzsa nasıl aldırırız tartışması yapıyoruz bütün ailemizle eşimle kendi düşüncelerimle ben artık cıldırmak üzereyim geçen gün bebeğimizin hareketlerini bile izledik artık o bir birey nasıl aldırırız nasıl kıyarız eşim ne olursa olsun bakarız diyor günah aldırmak diyor amniyosentez %100 sonuc vermiyormus çünkü herşeyi Allahım bilir..

Arkadaşlar bu durumda olan var mı ve nasıl karar verdiler sonuc cıkınca lütfen yardımedin siz olsanız ne yapardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…