Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalya'da kadın doğum doktoru tavsiyelerinizi bekliyoruuuum !!!
Canim daha önce de muhabettimiz oldu bende doktor ariyordum eğitim arastirmada bi doktora gtim devlet yani begenmedim
Ofm yani özel hastanede Güray ünlü diye bi doktra gttim.bayan bana kendni kaptrma hamilelge dedi aptal ;smdi varsak akdeniz şifa hastanesinde Ertuğrul akdasa gidiyorm cok memnunum mükemmel bi doktr tavsye ederim cok arastrdm ve gerçekten randevu bulamıyorum bazen doktora
Canim daha önce de muhabettimiz oldu bende doktor ariyordum eğitim arastirmada bi doktora gtim devlet yani begenmedim
Ofm yani özel hastanede Güray ünlü diye bi doktra gttim.bayan bana kendni kaptrma hamilelge dedi aptal ;smdi varsak akdeniz şifa hastanesinde Ertuğrul akdasa gidiyorm cok memnunum mükemmel bi doktr tavsye ederim cok arastrdm ve gerçekten randevu bulamıyorum bazen doktora
Canım çok sağol. Dr çok önemli biz dogudayiz antalyaya çıktı tayinimiz ama inan doktorumdan ayrilacagim için çok Üzgünüm. Arkadaşim gibi hissediyordum. Bu doktorum yaklaşımı nasıl?
Canım çok sağol. Dr çok önemli biz dogudayiz antalyaya çıktı tayinimiz ama inan doktorumdan ayrilacagim için çok Üzgünüm. Arkadaşim gibi hissediyordum. Bu doktorum yaklaşımı nasıl?
Vlla doktor iyi olmasi lazm canm.bende 3 doktor dolastim.bu doktorun methini duydum ve ilk gttigimde dedim bu.
Yani ben.cok memnunum doktorumdan mesela dger gttim doktoru gun icinde aradim randevular hep bosdu bulmuştum 1 saat snrasina ama suan gttim doktora en az 2 gn önce bulabiliyrm randevuyu düşün yani scak.bi doktor tavsye ederm anlaysli espirili :) ters biri degl arkds gbi