Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aranızda Antalya da olan var mı?Hala bir doktor seçemedim .Çok olunca insanın kafası karışıyor.Memnun kaldığınız ve önerdiğiniz doktorları yazar mısınız?
evet andeva yıldızdaydı.şimdi topçulara geçti.arkadaşlarımdan 2 tanesi de ona gidiyor.birini 3 hafta sonra doğum yaptıracak bakalım.konyaaltına yakın birini öneren olur mu diye bekliyorum.
Merhaba, ben Antalya Dr.Muhammet Öztürke gidiyorum. Arkadasim tavsiye etti ve bende cok memnunum. Suan 28. gebelik haftamdayim ve muayene ücreti disinda her hangi bir ödeme yapmiyorsun. Testlerin icin SSK ya veya anlastigi kurumlara yönlendiriyor seni ve bunlarinda ücretleri uygun.
antalyada sibel sürmen usta var.gazi lisesi yanında hemen.ben yıl önce oğlumda ona gitmıstım.şimdi ikinci çalışmaları için yine ona gidiyorum..çok memnun kaldım..