Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar antalyada önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? 1.5 yıldır hamile kalamıyorum muayne olmak istiyorum iyi bir doktora..
Özelözel mi devlet m?
Özel istiyorum vitale hastanesinde ali fuat şengör varmış biliyor musunuz nasıl bir doktorözel mi devlet m?
Bilmiyorum ben medstar topçular mustafa sağlam gidiyorumÖzel istiyorum vitale hastanesinde ali fuat şengör varmış biliyor musunuz nasıl bir doktor
Hamile misin yoksa kalmak için mi gidiyorsunuzBilmiyorum ben medstar topçular mustafa sağlam gidiyorum
Hamile misiniz kalmak için mi gitmiştiniz.Birde ali fuat şengör varmış sanırım orda onu da çok övdülerVitale hastane Mehmet Taner kılıç gidiyorum çok memnunum.
Hamile değilim ama tedavi görüyorum 1kere aşılama oldum hamileydm değerim fazla yukselmede degerii düşmeye basladi pitihlasmam supelendi hemen yaptırdı malesef düştü.mehmet taneri tavsiye ederim. 3defa Doktor değiştirdim kimse anlamadı. Şimdi kan sulandırıcı ilaç iciyorum 2asilamada olucam
Anladım teşekkür ederimHamile değilim ama tedavi görüyorum 1kere aşılama oldum hamileydm değerim fazla yukselmede degerii düşmeye basladi pitihlasmam supelendi hemen yaptırdı malesef düştü.mehmet taneri tavsiye ederim. 3defa Doktor değiştirdim kimse anlamadı. Şimdi kan sulandırıcı ilaç iciyorum 2asilamada olucam
Hangi hastaneNalan cihangir e gidebilirsiniz çok tatlı bi doktor
Medstardaydı enson ama muayenehane açacaktı tam emin değilim oyüzden googleda bi numara çıkıyor isterseniz arayın yarınHangi hastane
Tamam teşekkür ederimMedstardaydı enson ama muayenehane açacaktı tam emin değilim oyüzden googleda bi numara çıkıyor isterseniz arayın yarın
Kendisi benim doktorum ve çok memnunumÖzel istiyorum vitale hastanesinde ali fuat şengör varmış biliyor musunuz nasıl bir doktor
Vitale hastanesi Ali Fuat ŞengörMerhaba hanımlar antalyada önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı? 1.5 yıldır hamile kalamıyorum muayne olmak istiyorum iyi bir doktora..
Bende Mehmet Taner beye gidiyordum 1 kez aşılama oldum tutmadı maalesef biraz ara vermek istedim yaz sonu bebek olmazsa tekrar gidicem kendisineHamile değilim ama tedavi görüyorum 1kere aşılama oldum hamileydm değerim fazla yukselmede degerii düşmeye basladi pitihlasmam supelendi hemen yaptırdı malesef düştü.mehmet taneri tavsiye ederim. 3defa Doktor değiştirdim kimse anlamadı. Şimdi kan sulandırıcı ilaç iciyorum 2asilamada olucam
Anladım dün asilama oldum şuan dinleniyorum.Bende Mehmet Taner beye gidiyordum 1 kez aşılama oldum tutmadı maalesef biraz ara vermek istedim yaz sonu bebek olmazsa tekrar gidicem kendisine