Antalyada Karın germe yaptırmayı düşünenler ve yaptıranlar

elcinalpaslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
158
2
96
Antalya
Selam antalyada karın germe ameliyatı ile ilgili araştırmalarım hızla devam ediyor Bilgilerimi buradan paylaşmak istiyorum antalyada yaşayan ve bu ameliyatı olan yada olacaklar için paylaşım olsun istiyorum umarım üstesinden geliriz

ben de karın germe ameliyatı olmak istiyorum. fakat özel doktorlar çok pahalı hastane araştırıyorum daha çok edindiğiniz bilgi var sa paylaşabilir misiniz :) benim henüz yok

ben de karın germe ameliyatı olmak istiyorum. fakat özel doktorlar çok pahalı hastane araştırıyorum daha çok edindiğiniz bilgi var sa paylaşabilir misiniz :) benim henüz yok
Selam
Bende devlet has bi doktora gittim karın germe dedi zaten beklediğim bir cevaptı baya yorumları felan iyi bir doç ultrasyon istiyorum yaptır tekrar konuşalım dedi biraz kilo verirsen daha çok deri çıkarabiliriz karın kasını dikicez ve yeni göbek deliği yapılacak dedi devlet hastanesi olunca sonuçta işler ve randevular ağır işliyor bayramdan sonraya ultrasyon için gün aldım bu arada bir kaç özel doktora da foto gönderdim çok acayip yüksek rakamlar bir araba alırsın yani

Back
X