- 10 Nisan 2013
- 1.145
- 1.601
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
Bayanlar bu cumartesiye randevu aldım akif beyden.Ama telefondaki bayan muayene ücretleri hakkında bişey soylemedi sordugum halde.internette de bulamadim.Bilgisi olan varmı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arayıp tekrar sorun.bilmiyorsa bilen birine bağlayın dersin.
çok geçmiş olsun.
ilk defa duyuyorum böyle bişey o hastaneye özel sanırım.
ben her aldığım randevuda mutlaka fiyat sorarım.
hatta sadece muayane ücreti de değil,tahlil,ultrason vs.
hiç cevap vermeyen olmadı şimdiye kadar.
inşallah giden varsa yardımcı olur sana.
tekrar geçmiş olsun.
RAbbim inşallah bir evlat verir sana.Cok sagol şekerim.simdiye kadar gittiğim doktorlar pek ilgilenmedi bu doktorun adını cok duydum cok ilgili ve işini düzgün yapan biriymis.o yuzden bu hastanede ısrarlıyım ama nasıl olacak bilmiyorum. Arkadasimin dunya guzeli bir kızı var esimin kucagina verince bakışlarini gördükçe çok üzülüyorum. Açıkçası ne kadar aci cekmem gerekirse hepsini cekmeye razıyım gıkım çıkmaz ama iyi bir sonuc istiyorum. cok sey mi istiyorum bu dunyadan? Asik oldugum adamdan bir evlat daha o kadar. Ev istemem araba istemem sadece o minik ellere hasretim canım benim
Canım ben deryaya gitmiştim kadın doğum 45 tl idi sanırımBayanlar bu cumartesiye randevu aldım akif beyden.Ama telefondaki bayan muayene ücretleri hakkında bişey soylemedi sordugum halde.internette de bulamadim.Bilgisi olan varmı acaba?
RAbbim inşallah bir evlat verir sana.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Memnun musun canım, Arzu hanım var dediler ama çok yoğunmuş.En aon yılbaşından sonra gittim tuğce hanıma 50tl idi