• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Ofm Hastanesi

melekfatma

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
1.145
1.601
333
Bayanlar bu cumartesiye randevu aldım akif beyden.Ama telefondaki bayan muayene ücretleri hakkında bişey soylemedi sordugum halde.internette de bulamadim.Bilgisi olan varmı acaba?

Çok uçukmudur fiyatları? Oyleyse medical parka gitmeyi düşünüyorum Ofm hastanesinin fiyati icin nasıl bilgi edinebilirim?

arayıp tekrar sorun.bilmiyorsa bilen birine bağlayın dersin.

Yönetim Kurulu kararina gore telefonda muayene ücretlerini soyleyemezmis randevu alan bayandi.orafa calisan muayene ücretlerini muhakkak biliyordur.Gelince ogrenirsiniz dedi.ASlinda gitmezdim bu olaydan sonra da bu akif beyi cok tavsiye ediyorlar 3yildir bebeğim olmuyor onun için gidicem.Normal diger polikliniklerden biri olsa bu kadar ısrar etmem o hastane içinde canım.

çok geçmiş olsun.
ilk defa duyuyorum böyle bişey o hastaneye özel sanırım.
ben her aldığım randevuda mutlaka fiyat sorarım.
hatta sadece muayane ücreti de değil,tahlil,ultrason vs.
hiç cevap vermeyen olmadı şimdiye kadar.
inşallah giden varsa yardımcı olur sana.
tekrar geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun.
ilk defa duyuyorum böyle bişey o hastaneye özel sanırım.
ben her aldığım randevuda mutlaka fiyat sorarım.
hatta sadece muayane ücreti de değil,tahlil,ultrason vs.
hiç cevap vermeyen olmadı şimdiye kadar.
inşallah giden varsa yardımcı olur sana.
tekrar geçmiş olsun.

Cok sagol şekerim.simdiye kadar gittiğim doktorlar pek ilgilenmedi bu doktorun adını cok duydum cok ilgili ve işini düzgün yapan biriymis.o yuzden bu hastanede ısrarlıyım ama nasıl olacak bilmiyorum. Arkadasimin dunya guzeli bir kızı var esimin kucagina verince bakışlarini gördükçe çok üzülüyorum. Açıkçası ne kadar aci cekmem gerekirse hepsini cekmeye razıyım gıkım çıkmaz ama iyi bir sonuc istiyorum. cok sey mi istiyorum bu dunyadan? Asik oldugum adamdan bir evlat daha o kadar. Ev istemem araba istemem sadece o minik ellere hasretim canım benim

Cok sagol şekerim.simdiye kadar gittiğim doktorlar pek ilgilenmedi bu doktorun adını cok duydum cok ilgili ve işini düzgün yapan biriymis.o yuzden bu hastanede ısrarlıyım ama nasıl olacak bilmiyorum. Arkadasimin dunya guzeli bir kızı var esimin kucagina verince bakışlarini gördükçe çok üzülüyorum. Açıkçası ne kadar aci cekmem gerekirse hepsini cekmeye razıyım gıkım çıkmaz ama iyi bir sonuc istiyorum. cok sey mi istiyorum bu dunyadan? Asik oldugum adamdan bir evlat daha o kadar. Ev istemem araba istemem sadece o minik ellere hasretim canım benim
RAbbim inşallah bir evlat verir sana.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

RAbbim inşallah bir evlat verir sana.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Cok sagol canim benim.O kadar çok morale ve dualariniza ihtiyacim varki anlatamam.Ben üzülüyorum beni goren eşim daha cok uzuluyor.sirf ben uzuluyorum diye benden habersiz doktora gidip sperm testi yaptırmış. Isyan etmiyorum Rabbime.

Merhabalar arkadaşlar. Bende Ofm'ye gitmek istiyorum. Yeni hamilelik. Önerebileceğiniz dr var mı? Muayene ücretleri ne kadar?

Back
X