Antalya'da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı varmı?

senizKAYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
17
0
36
Antalya
hamileliğim için sürekli gidebileceğim ve memnuniyet oranı yüksek bir doktor arıyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

Antalya Devt hastenesinde Ali KIZILATEŞ .2 ablamında doğumunu o yaptı.Çok memnundular.Hastaneın hemen karşısında da muayenehanesi var.

Bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde çalışıyor. Sevindik Gizli yi tek geçerim Antalya'da. Ben evli değilim işim düşmedi hiç ama bizim bütün sülaleye o bakıyodu nerdeyse
Teyzemi 3 doğumunda da ölümden döndürdü. Başka doktor tanımam

antalya yaşam hastanesini çok meth ettiler die deniyim diyorum..cemil karakuş u önerdiler orda,duyan bilen varsa ve tabi özellikle yaşamın doktorlarından biriyle doğum yapmış olan varsa çok hora geçer,bana kişi hakkında bilgi lazım.
Açıkçası kadın doğum doktoru dediğin kadının aklındaki soru işaretlerini endişelerini vs..hamile bayanın sormasına fırsat bırakmadan anlatmaya gönüllü olmalı.ama maalesef bi çok doktor bilgisini çok zor ve az paylaşır.iletişimi kuvvetli sıcakkanlı ve bilgisini paylaşmaktan gocunmayan bir doktor arıyorum
yarın cemil karakuşa gidicem ilk kez,yorumlarımı yazarım mutlaka.öneride bulunan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim mutlaka değerlendiricem...görüşmek üzere....

bende henüz 6.haftamdayım doktor araştırması yapıyorum hala hastaneleri baya araştırdım ve yaşam hastanesinde karar kıldım gibi orda güray hanım var araştırmalarıma göre iyiymiş ama giden varsa lütfen paylaşsın

ben de cemil beye gidiyorum, iyi bi doktor..
üniversite hastanesinde inanç bey de iyi..
yaşam da alp bey de iyi..
ama cemil bey genç diye ona gidiyorum..
sevindik gizli de yılların doktoru fakat hastanede muayenesi yok maalesef..
cemil beyden memnunum ben..

sevgili ilkimu
peki hastaneden memnunmusunuz kacıncı haftanız
ben bayan tercih ettim doktor konusunda
guray hanıma gidicem
ama hastanede önemli diğer çalışanlarında güleryüzlü olmasını ve ilgilenmesini isteriz hepimiz

ben güray hanıma gittim ilk muayene cok iyi gecmişti baya bebeğimi falan inceledi
1 hafta sonra gel dedi önce 2li testin 12 hftaya kadar yaıldığını söyledi gittim ertesi hafta
hiç ilgilenmedi 2 hafta sonra gel test için dedi kafamı karıştırdı bide hala bebeğimin kalp atışını
dinletmedi şimdi kafam cok karışık anlıcanız ben doktor değiştirsemmi karar veremiyorum

Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.Şu anda Mardin de de olduğum için gidip bakma tanışma fırsatımda yok. 1 Haziran da Antalya ya gelince Yaşam Hastanesi ne ve Medical Park a bakıcam. Odalarının nasıl olduğuna servis hemşirelerinin tutumuna falan. Doktor olarak ta bayan düşünüyorum. Yaşam da 2 tane var medical de Sanem Hanım var. artık tanışıp karar vericem galiba. Keşke tavsiye eden deneyimli birileri olsaydı da içim rahatlasaydı. Böyle sadece hastane isimlerinden hareketle karar vermeye çalışıyorum.

Tüm anne adaylarına sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…