Antalyada önerilecek kadin dogum uzm.

Diid3m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
2
0
1
Merhaba arkadaslar oncelikle yeniyim kadinlar kulubunde o yuzden bi hatam kusurum olursa bilmeden af ola. benim ufak bir sorunum/sorum var sizlere danismak istedigim.. adetim gecikti ve 2 gun sonra test yaptim, sonucu pozitif cikti. hatta inanamadim bi kac gun sonra tekrardan test yaptim oda pozitif cikti.. ilk hamileligim bu ve cok cahilim bu konuda.. antalya (konyaalti)nda onerebileceginiz bir kadin dogum uzmani varmi.. ozel hastanemi onerirsiniz yoksa devlet hastanesimi? hamileligin ilk zamanlarinda aman suna dikkat et dediginiz birseyler varmi? cok tsk ederim simdiden yardimlariniz icin.

Antalya'da gidilebilecek en iyi kadın doğum uzmanı Lara/Barınaklarda Op. Dr. Sibel SÜRMEN USTA, Eğer maddi durumunuz müsaade etmezse Özel Vitale K.D. Hastanesinde Op. Dr. Mehmet Taner KILIÇ var.. ikisi de alanında iyi doktorlardır.

size anadolu hastanesinin doktorlarını öneririm cok kaliteli bir kadro Erhan bey mine hanım özellikle Gökbay elpek

cok tsk ederim yorumlariniz icin.. bu doktorlari arastiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…