Antalya'da plastik cerrahi: uzman dr İsmail Gökhan Bacak'a ameliyat olan var mı kızlar?

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.389
3.518
133
arayıştayım karın germe ameliyatı için araştırma yyapıyorum.Acaba bu doktora ameliyat olanınız var mı?

Bende antalyada lazer lipo yapan iyi bi doktor arıyorum. Tatil icin gidicem oraya donuste yaptirmak istiyorum

Rica etsem önerebilir misin hiç tanimadigim bi sehir, öncelik bayan olsa cok iyi olurdu da önemli olan işini en iyi yapan. Cevabini sabirsizlikla bekliyorum
Hakan avnİ Ölmeztürk 10 numara 5 yıldız bir doktor Ispartada estemika adında bir kliniği var şimdide Antalya da açtı

Hakan avnİ Ölmeztürk 10 numara 5 yıldız bir doktor Ispartada estemika adında bir kliniği var şimdide Antalya da açtı
Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.

Arkadaşlar Dr. Hakan Ölmeztürk'den kesinlikle uzak durun. İyi diyenler reklamcıları. Ameliyat olana kadar iyi. İş bitip parayı aldıktan sonra sekreter bir iki arar, sonra alaka sıfır. Şikayetleriniz olunca zamana yaymaya çalışır, devamında sanki azarlar modda olur, konuşmak istemez.

Back
X