antalyada tüpbebek yaptırıpta memnun olan varmı yardım edermisiniz

Aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
3.781
1
0
Diğer
kızlar bende tüpbebek yaptırıcam ama Antalyada nasıl bir doktor tavsiye edersiniz yada antalayada tüpbebek yaptırıpta memnun olan varmı

Selam arkadaşım,

Bende Antalyadayım.Dokumanın orada yani su işleri diye geçiyor semt oradaki tüp bebek merkezi oldukça iyi diyorlar bende temmuzda gideceğim orada Kemal bey var kim gittiyse menmun kaldı.

Selam arkadaşım,

Bende Antalyadayım.Dokumanın orada yani su işleri diye geçiyor semt oradaki tüp bebek merkezi oldukça iyi diyorlar bende temmuzda gideceğim orada Kemal bey var kim gittiyse menmun kaldı.

slm canım çok teşekür ederim çok kararsızdım nereye gideyim diye bende uzaktayım annemlerin yazlığı var orda yazın temmuzda yaptırmayı düşünüyorum annemde yanımda bana destekçi olur en azınadan kim bilir belki karşılaşabilirz :)

canımm mrb.. ben Antalya tüp bebek merkezinde tedavi oldum ve şimdi 34 haftalıık ikizlerime hamileyim:)ilk denemem başarısızdı daha sonra dondurulmuşla hamile kaldım. Doktorum Murat beydi.Hem merkezden hem Doktorumdan çok memnundumm..Şimdi ise bi an önce bebişlerime kavuşup onlarla beraber o merkeze gitmek istiyorum.. Umarım sende en kısa zamanda bu mutlu haberi alırsın...

mrb hilal bande hazıran ayında antalyada tup bebek yaptıracam.dr.um ali fuat sengor vitale kadın doum hastanesi.dusunursen tavsiye ederim.cok iyi bir dr

ben de gelecek tüp bebekte yaptırdım oradaki mete bey çok iyi ama benim tutmadı yine de ora devam ediyorum çok memnunum ilişkilerden

Merhaba canim! Ben de antalya tup bebek'te suan tedavi goruyorum. Doktorum Kemal bey. Herseyden cok memnunum.
Sonucu pazartesi gunu ogrenecegim, test yaptiracagim.

Back
X