• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da yaşamak nasıl? maddi ve manevi olarak

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
kızlar allah'tan mani çıkmazsa antalya'ya taşınacagız.1 aydan falan.orada yaşamak nasıl?insanları,kira ulaşım,yeme içme...vs ve en ÖNEMLİSİ KIZIMI KREŞE VERECEGİM bana bu konularda bilği verirmisiniz(birde ben gidince iş arayacagım orada çalışmayı düşünüyorum bana yardımcı olabilirmisiniz)nasıl iş bulurum ve nerelerde çalışmam iyi olur.

Görümcem antalyada yaşıyordu. Çok sever antalyayı. Ama çocuklar büyümeye başlayınca burda düzgün yetiştiremem ben bu çocukları deyip izmire yerleşti. Çocuk konusunda biraz sıkıntı olabilir. Uzun süreli mi yerleşeceksiniz?

Bu konu bana da çok yardımcı olacak. Bizim bir aile dostumuzda Antalya yı çok övüyor kendisi oralı. Şu an İstanbul da yaşıyor. Ve şu sıra taşınacak o tarafa, iş fırsatı çok diye söylediler bana..

Görümcem antalyada yaşıyordu. Çok sever antalyayı. Ama çocuklar büyümeye başlayınca burda düzgün yetiştiremem ben bu çocukları deyip izmire yerleşti. Çocuk konusunda biraz sıkıntı olabilir. Uzun süreli mi yerleşeceksiniz?
uzun süreli düşünmüyoruz en fazla 4 yıl sonra tekrar memlekete dönecegiz.ama merak ediyorum yaşam nasıl?insanları nasıl? diye

Bu konu bana da çok yardımcı olacak. Bizim bir aile dostumuzda Antalya yı çok övüyor kendisi oralı. Şu an İstanbul da yaşıyor. Ve şu sıra taşınacak o tarafa, iş fırsatı çok diye söylediler bana..
bende tüm antalyalı arkadaşlardan bilgiler bekliyorum kreşleri nasıl çocuk gönderilirmi?evlerin kirası nedir? aklımda çok soru varrr

Ben Antalya'yı çok beğeniyorum, bir arkadaşım var orada. Temmuz ve Ağustos ayında çekilmez diyor. Bir akrabam da Alanya'da, dünyanın en güzel yerlerinden biri bence. Ben de merak ediyorum yorumları... Antalyalı bacılar bir gelin hele...

antalyada yasiyorum. kiresler 800- 1000 civari kiralar semtine gore degisiyor. 300 e de bulursun 3000 binede. yasamak guzel. pahali bi sehir. maddi duruma bagli. ama cennetten bir kose sanki bazi yerleri

Antalya'da annem yaşıyor ben de bir süre durdum ama hiç sevemedim ben orayı.Bir kere trafik tam bir karmaşa..Kimse trafik kurallarına uymuyor,yolları kötü ulaşım çok zor bir yerden başka bir yere. Bir de çok dolandırıcı varmış Antalya'da annem kimseye güvenemiyor artık.Çalıştırıp para vermeyen çok özellikle.. Evler ise semtten semte değişiyor haliyle çok ucuza çok güzel evler var ama merkeze uzak.Yazın gerçekten nefes alınamıyor,çekilecek gibi değil. Ben hiç bir şekilde sevemedim :KK12:

Antalya ya çok sık gidiyorum ve çok yakın oturuyorum ..Antalya aynı istanbul gibi trafiği,göç olayları,gecekondudakilerin ve tirlyonluk insanların aralarındaki uçurumun dağ gibi gözüktüğü bariz ekonomik farklılıkların olduğu bir şehir.Tutup lara da konyaaltında ışıklarda yaşarsanız pahalı ama kepez ,dokuma ,muratpaşa,çallı gibi yerler nispeten daha ucuz.Çok fazla AVM si olan çok fazla göç alan çok fazla kalabalık olan bir şehir bana göre.Trafiği evet kötü ama deniz her şeye yetiyor.Sıcaklığı ve nrmi söylememe gerek yok sanırım insana cinnet getirecek kadar boğucu.Ama her şeye rağmen çekiciliği var ben seviyorum antalyayı yahu ...

Back
X