Doğuma Hazırlık Antalya’da yasayan arkadaslar bakabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Memeli Mestan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
3.453
8.209
158
Arkadaslar 17+3 gunluk hamileyim kadin dogum doktorumu degistirmek istiyorum bildiginiz bir doktor var mi ilgili ve fiyati cok pahali olmayan suanki doktorum 100tl ama ilgisinden memnun degilim tecrubesi olan kisiler yardimci olursa cok sevinirim

Konu yukarıda kalsın

Ne demek canım benim, burası böyle şeyler için var. Bulabildin mi bir doktor?
Bir tane doktor buldum cumartesi gidicem esimle fiyatida dogum fiyati da uygun geldi insallah umdugumu bulurum Ama senin gibi gercekten guzel yurekli insanlar hep olsunlar

Bir tane doktor buldum cumartesi gidicem esimle fiyatida dogum fiyati da uygun geldi insallah umdugumu bulurum Ama senin gibi gercekten guzel yurekli insanlar hep olsunlar
İnşallah çok memnun kalırsın ben de vesile oldum diye sevinirim canım Gelişmeleri yaz olur mu?

Kuzum yeni doktor buldum cok memnunum cok sukur Hatta 3 dakikada cinsiyetini soyledi ♥ Yardimlarin icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Yaa çok sevindim inan ki İnşallah doğuma kadar sorunsuz takibini yaptirirsin, doğumun da çok kolay ve sağlıklı geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…