Antalya'da yumurta takibi yaptırabileceğim dr. tavsiyeniz var mı????

nehirli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
241
4
46
Antalya
arkadaslar Antalya'da yumurta takibi yaptıran varsa bana yardımcı olabılır mı?yumurta takibi yapan iyi bir dr. arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar hiç kimse yok mu yumurta takibi yaptıran yaaaaaaa....bekliyorum.
canım öncelikle merhaba ben temmuz ayında antalyada tedavi oldum 15 yıldır yoktu bebeğim aslen ben konyada oturuyorum çok tedavi gördüm olmadı busefer antalyada denedik vitale hastanesinde ali fuat şengörde yumurta takibi orda tıransverde antalya tüpbebek merkezinde çok şükür sonuç aldım 23 haftalık hamileyim rabbim herkeze nasip etsin inşallah

canım sağol cevap verdiğin için.orayı biliyorum ama acaba direk gittiğimde yumurta takibi yaparlar mı ki?çünkü daha önce başka bi dr.da takibimi yaptırdım ama sonuç alamadım.fazla önemsemedi heralde ne biliyim.klomen ve çatlatma iğnesi verip,adetin 12. günü gel deyip iğneyi yaptırıyodu .ondan sonra dene olmazsa yine adetin 3. günü gel diyodu.forumlarda okuduğum kadarıyla bazı dr.lar çatlatma iğnesinden sonra çağırıp çatlayıp çatlamadığına bakıyolarmış.bu şekilde detaylı ilgilenecek dr. arıyorum.Ali fuat beye kardeşim gidiyodu,ordan biliyorum kendisini.ama dediğine göre çok yoğun oluyomuş,hani benim durumumu pek önemsemezse diye düşünmüştüm.ama bi randevu alıp denemekte fayda var tabii.ilgin için sağol cnm.Allahım sana da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,bebeğini sağ salim kucağına aldığın günleri göstersin Allahım sağlıkla sıhhatle...darısı başıma.15 yıl diyosun gerçekten çok duygulandım ve çok mutlu oldum senın adına.Allah sana daha nice bebekler nasip etsin inşallah.bebeğinde sende çok şanslısınız.15 yıl beklenen bir mucize ve onun kıymetini bilecek hem de nasıl bilecek bir anne...kıymetlini kucağına sağlıkla al inşallah canım.

çok saol tatlım rabbim enkısa zamanda nasip etsin sanada evet ali bey biraz yoğun ama seninle ilgilenecektik biraz bekliyorsun ama inan sonuç alınca buna deyiyor biraz sabır gerekiyor rabbim yardımcın olsun

çok saol tatlım rabbim enkısa zamanda nasip etsin sanada evet ali bey biraz yoğun ama seninle ilgilenecektik biraz bekliyorsun ama inan sonuç alınca buna deyiyor biraz sabır gerekiyor rabbim yardımcın olsun

amin inşallah cnm.saol ii dileklerin için.

arkadaslar Antalya'da yumurta takibi yaptıran varsa bana yardımcı olabılır mı?yumurta takibi yapan iyi bir dr. arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar ben daha önce ali fuat beye gittim ve malesef hiç ilgilenmedi daha doğrusu ilgilenecek zamanı yok çünkü oldukça yoğun. Bende yumurta rezervi azdı ve direk tüp bebek yapacağız dedi doğal olarak kabul etmedim çünkü hiçbir doktor bu kadar acele tüp bebek demez biraz parasal olduğunu düşündüm ve gitmedim. Gecelecek tüp bebek merkezinden Mete beyle görüştüm 23 kasımda ilk aşılamamı ona yaptırdım ve 1. aşılamada tuttu çok mutluyum . Allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin. Çok güler yüzlü çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…