Antalya'daki Hamileler...

İnşallah Sağlıklı bi Hamilelik olur. Ve güzel bi doğum.Doktorunuz kim? Hangi hastaneye gidiyosunuz?

aslında ben de sizin doktorunuzu sorucaktım :) ben ilk kontrol için eğitim araştırmaya gittim(eşimin teyzesi orda hemşire olduğu için). ama şu an özel bi hastane ve doktor araştırmasındayım. aşağı yukarı bi fikir sahibi oldum . sanırım vitale 'ye gidicem. siz nereye gidiyosunuz?

Ben Andeva topçulara gidiyorum. Doktorum Emine Arslan Epiduralde çok iyi olduğunu duydum. Şimdilik memnunum bi problem yaşamadım. Sadece çok yoğun bi doktor. Çok hastası olduğu için oda. Ben de hemşireyim bu arada ama hamile olalıdan beri çalışmıyorum. :37:

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar: ben de öğretmenim. tatile girdiğim hafta belli oldu hamileliğim. iyiki de tatildeymişim diyorum. tam zamanında geldi bebişim. çok halsizliğim oluyo. sanırım tansiyonum da baya düşük. onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür. böyle gider inşallah :)
ilk bebek mi sizin de?

telefonda sordum. muayene ücreti 50 tl'miş
normal doğum 550, sezeryan 750 dediler. dokumada oturuyorum ben , yakın olması da bi avantaj olucak benim için. bu hafta gidicem bakalım.

Son düzenleme:
Benim de ilk hamileliğim.Ben de işten ayrıldım 2ay sonra geldi bebeğim. Sonrada bi süre çalışmamaya karar verdim. İlk zamanlar halsizlik çok olur. Ben bol bol uyudum. Tansiyonun düşük olması normal yüksek olmasın da... Benim pek kusma olayım olmadı ama halsizlik hafif bulantı gereksiz bi öfke halim çok oldu.

ben telefon da, emekli sandığı için katılım payınız ne kadar diye sordum. kadın katılım payı 12 tl ama 38 de muayene ücreti ödüyosunuz yani 50 tl dedi.

Benim de ilk hamileliğim.Ben de işten ayrıldım 2ay sonra geldi bebeğim. Sonrada bi süre çalışmamaya karar verdim. İlk zamanlar halsizlik çok olur. Ben bol bol uyudum. Tansiyonun düşük olması normal yüksek olmasın da... Benim pek kusma olayım olmadı ama halsizlik hafif bulantı gereksiz bi öfke halim çok oldu.

doğru bi karar olmuş bence. bi de hemşirelik zaten başlı başına zor bi iş. benim normal zamanda da tansiyonum hep düşüktür zaten. 10-6 çıkar. geçenlerde sağlık ocağında 8-4 çıktı. hemşire de bu dönemler olabilir dedi. ama bu aralar sanki daha da düştü, ayağa kalktığım zaman direk gözlerim kararıyo, kıpırdayamıyorum bi süre. benim de midemde sürekli rahatsız edici bi durum var ama bulantı kusma yok bende de

doğru bi karar olmuş bence. bi de hemşirelik zaten başlı başına zor bi iş. benim normal zamanda da tansiyonum hep düşüktür zaten. 10-6 çıkar. geçenlerde sağlık ocağında 8-4 çıktı. hemşire de bu dönemler olabilir dedi. ama bu aralar sanki daha da düştü, ayağa kalktığım zaman direk gözlerim kararıyo, kıpırdayamıyorum bi süre. benim de midemde sürekli rahatsız edici bi durum var ama bulantı kusma yok bende de

Sen aynı ben gibisin benimde 90/60 olurdu hep tansiyonum. Ama hamilelikte iyice bi düştü. Özellikle küçük tansiyon 4veya 3oluyo. Panikleme bunun için. Hamilelikte yüksek tansiyon ciddi problemlere yol açıyo.Fazla aç kalmamaya bak rahat edersin.

Bana çok geldi Andevada 25tl.Neyse daha sen yenisin zamanla doktorun hastanen kesinleşir.

evet fazla biraz. mesela ben hamile kalmadan önce genel kontroller için yaşam a gitmiştim. 12 tl orası. anadolu 40 tl'miş. ama oralar bana uzak olduğu için şimdilik burası aklıma yattı gibi bakalım. tabi doktora da bağlı, bi gidip görmek lazım.

andeva da ikili üçlü testler filan ne kadar mesela? ya da yapılan tahliller için nekadar ücret alıyolar.

Sen aynı ben gibisin benimde 90/60 olurdu hep tansiyonum. Ama hamilelikte iyice bi düştü. Özellikle küçük tansiyon 4veya 3oluyo. Panikleme bunun için. Hamilelikte yüksek tansiyon ciddi problemlere yol açıyo.Fazla aç kalmamaya bak rahat edersin.

canım pek bişi yemek istemiyo genelde ama, ufak ufak bişiler atıştırmaya çalışıyorum sürekli. özellikle tuzlu şeyler. zaten tatlıyı görmek bile istemiyorum ki o kadar düşkünümdür tatlıya :)

evet fazla biraz. mesela ben hamile kalmadan önce genel kontroller için yaşam a gitmiştim. 12 tl orası. anadolu 40 tl'miş. ama oralar bana uzak olduğu için şimdilik burası aklıma yattı gibi bakalım. tabi doktora da bağlı, bi gidip görmek lazım.

andeva da ikili üçlü testler filan ne kadar mesela? ya da yapılan tahliller için nekadar ücret alıyolar.

Ben her yeri araştırdım Bütün hastanelerde farklı fiyatlar var. Benim her özel hastanede tanıdığım arkadaşlarım da var.En uygun andeva topçular gibi geldi bana.Andeva yıldız bile aynı değil.Üçlü taramayla birlikte kan ve idrar tahlillerim de yapıldı bide muayene toplam 70 ödemiştik sanırsam.

Ben her yeri araştırdım Bütün hastanelerde farklı fiyatlar var. Benim her özel hastanede tanıdığım arkadaşlarım da var.En uygun andeva topçular gibi geldi bana.Andeva yıldız bile aynı değil.Üçlü taramayla birlikte kan ve idrar tahlillerim de yapıldı bide muayene toplam 70 ödemiştik sanırsam.

hımm 70 tl çok diilmiş. ben o testleri baya pahalı diye düşünüyodum. vitale de kaça yapıolar acaba:44:. onları da önceden iyice sormam lazım. bu cuma gidicem inşallah ozaman hepsini soriym

Back
X