antalyadan doktor ve hastane tavsiyesi

akdnz07

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.028
555
323
Arkadaslar antalyada tavsiye edecegimiz hastane varmi muayene ucretlerini yazarmisiniz bide ofm ye giden varmi akif hocayi ovuyolar bayagi doguma giriyormu kendisi

Arkadaslar antalyada tavsiye edecegimiz hastane varmi muayene ucretlerini yazarmisiniz bide ofm ye giden varmi akif hocayi ovuyolar bayagi doguma giriyormu kendisi
Akıf hoca doguma grıyor 2 sene once ablamın doktoruydu kendısı tıp fakultesındede calısmıs ofm gecmıs ablam cok memnun 2cı dogumuda akıf hoca yaptı hastanede guzel odalar konforlu gıdıp gormustum

Akıf hoca doguma grıyor 2 sene once ablamın doktoruydu kendısı tıp fakultesındede calısmıs ofm gecmıs ablam cok memnun 2cı dogumuda akıf hoca yaptı hastanede guzel odalar konforlu gıdıp gormustum
Canim cok tesekkur ederm benim komsum da 12 sene once akif hocada dogum yapms cok ovdu eli cok hafifmis oyuzden merak ettm muayene ucretini biliyomusun

Suan ıcın bılmıyorum canım genel olarak hastaları cok memnun gecen sene 60 tl di sanırım ben ole hatırlıyorum ınsallah sende memnun kalırsın

Canim cok tesekkur ederm benim komsum da 12 sene once akif hocada dogum yapms cok ovdu eli cok hafifmis oyuzden merak ettm muayene ucretini biliyomusun
gittin mi memnun kaldın mı şimdiki fiyatlar nedir ?

gittin mi memnun kaldın mı şimdiki fiyatlar nedir ?
Yok canm gitmedim ya 1 mayisa taa nezaman randevu aldm beni son gun arayip yarin doktor yok randevunuz iptal dediler sinir oldum bende akdeniz sifaya aldm fatma kubra hanim var cok ilgli cok cok tatli biri herseyi anlatiyo ama dogum olarak nasildir bilemiyorm biliyomusun orayi hic iyce kafam karisti

doktor bi süre yok demekki Akdenız Şifayı hiç bilmıyorum canım doktor ılgılıyse bence iyidir ılgı ve bılınclendırme cok onemlı devam et memnun kalırsın belkı muayene ucretı nekadar ?

Ben uncalı meydan hastanesine gidiyorum dr. Halil ilgin beye muayene ucreti 40 tl doktor cok iyi kesinlikle tavsiye ederim

Back
X