arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum,yorumlarınızın herbiri benim için çok değerliydi.
doğum vaktine kadar yeterli para biriktiremeyiz gibi geliyor o nedenle özel hastaneye cesaret edemiyorum
antalya yeni yapılan araştırma hastanesini çok tavsiye eden oldu,özel oda veriyorlarmış,doğumuna 3 hafta kalan bir anne baba adayıyla geçenlerde konuştum
çok tavsiye ettiler ,onlar araştırmada yapacaklarmış doğumu,ssk lı olarak hiç ücret ödemeyeceklermiş,kontrolleride özel yaşam hastanesinde yapıyorlarmış sadece doğum için araştırma hastanesine gideceklermiş,böyle kontrol ayrı doğum ayrı yerde nasıl oluyor bilmiyorum
bende hala farklı farklı hastanelerde kontrollerimi oluyorum hala bi düzene oturtamadım,beni memnun eden bir doktor henüz çıkmadı karşıma ,
yorumlarınızı görünce çok mutlu oldum tavsiyeleriniz doğrultusunda gidicem bundan sonra
normal sezeryan endişesini aştım çoktan, ben normal olsun diye kendimi yırtsam da dediğiniz gibi buna bebeğim karar vericek,yeterki bebeğim normal isterken doktorum sezeryan demesin tek arzum bu,
sevgiyle kalın öpüyorum hepinizi Şeniz