Antalya'dan hastane tavsiyeleriniz!

lightlila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
54
0
86
Antalya
sevgili 2009 mart anneleri ,aranızda antalyalı olanlar varsa hangi hastanelerde doğum yapacaksınız nedenleri ve ssk fiyat farkıyla ne kadar tutuyor paylaşır mısınız,çok yeniyim burda ve hiçbiryeri tanımıyorum,ssk hastanesi mi yoksa ssk anlaşmalı özel hastanemi hatta sezeryan mı normal doğum mu çok konuda kararsızım,lütfen doğum şekli konusunda tüm annelerin yorumlarını da bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar sanırım bu konuda kimse paylaşımda bulunmayacak.
en iyisi ben şimdiye kadar öğrendiğim bilgileri paylaşayım belki tüm şehirlerdeki anne adaylarının yorumlarıyla doğru şeçimi yapmış olurum
5 ayrı hastaneye mail attım.henüz 2 sinden cevap aldım.
biri anatolia hastanesi ;bana artık ssk ile anlaşmalı olmadıklarını tüm masraflar dahil normal doğumun 2000 epidural normal 2500 sezeryanın da 3000 ytl olduğunu söylediler.paket fiyatlarmış

birde akdeniz üniversitesinden haber geldi.eğer özel öğretim üyesi tercih etmezsek ssk sağlık güvenceli hastaları için ücret talep edilmediğini ,isteğe bağlı sezeryanın doktor uygun gördüğü takdirde yapılabileceğini ifade ettiler.

aslında hem masraf hemde doktorlara güven açısından üniversite hastanesi en uygun tercih gibi geldi

henüz diğer hastanelerden cevap gelmedi ama üniversite hastanesinde kontrollerimi yapmaya başlayıp ortama ve doktorlara alışmak iyi olur diye düşünüyorum.bu konuda sizlerinde görüşünü almak isterim

merhaba arkadasım bende antalyada yaşıyorum ben 2008 martta doğum yaptım. An-deva hastanesinde normal doğum yaptım ssk ile anlaşmalıydı 650 ytl idi tabi masraf falan bana 800 ytl ye mal oldu hastaneden memnundum doktorumdanda memnundum. Ozamanki fiyatları ben sana söyliyeyim Normal doğum epidural 110, Sezeryan genel anestezi 1100, sezeryan epidural 1250. Tabi bunlar ssk lı fiyatlardı ozaman. şimdi fiyatlar değiştimi bilmiyorum artı bi ara ssk ile anlaşmalarını bitirmişlerdi şimdi sanırım tekrar başlatmışlar. Ama Antalyada genelde özel hastanelerde fiyatlar böyle. Anadolu Hastanesinin fiyatları baya yüksek diye biliyorum Medical Park yeni açıldı oranınkiler nasıl haberim yok. Sana şimdiden Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla bebeğini dünyaya getirirsin.

bende antalyada yaşıyorum ve ocak sonu epidural sezeryan olacağım. benim doktorumda andeva yı önerdi .şimdiki fiyatları 1100 ytl+doktor ücreti galiba 1350 falan olacak. benim doktorum dışardan olduğu için ne kadar vereceğimi henüz konuşmadım. bu arada andevayı aradığımda ocak ayında ssk ile anlaşacaklarını fiyatların artacağını yaklaşık 2000 ytl oacağını söyledi. aslında bende kararsızım yeni yapılan devlet hastaneside iyi odalar 2 kişilik falan ama ücret nedir bilmiyorum çünkü benim ssk yok. onun dışında yaşam ve anadolu hastanesi 2000-2500 ytl civarı sanırım.

Merhaba bende antalyada yaşıyorum.16 ekimde antalya araştırma hastanesinde sezeryan ile doğum yaptım.doktorum orhan hoşgördü.çok memnun kaldım. doğumumdan hiçbirşy anlamadım.ağrımda olmadı.sana tavsiyem araştırma hastanesinde doğum yapabilirsin boşuna hastaneye para verme tabi sigortan var ise.hastane çok temiz.orhan hoşgör mükemmel bir doktor.ayrıca şimdden kafana takma normalmi sezeyan ile doğurayım diye.benim son ana kadar normal gözüüyordu ama olmadı.sana kolay doğumar iliyorum

ben 2008 temmuzda doğum yaptım aslında ağustosta yapacaktım ama benim ufaklık duramadı.yaşam hastanesinde doğum yaptım çokta memnun kaldım ssk ile anlaşması var.yenidoğan bölümüde var bu çok önemli bebeğin doğar doğmaz çocuk doktorunun incelemesi ve yenidoğan bölümünün olması buna dikkat et yoksa dışarıdan getirtiyorsun çocuk doktorunu jinefemde öyleydi.jinefemede gittim testler için ama doktorum pek önermedi.zaten ssk yla anlaşmadılar bu sene.ben dışarıdan doktorla doğum yaptığım için fiyat farklı oldu.sen yaşama gidersen alp beyi tavsiye ederim.
epidural sezeryan oldum çok endişeliydim bu konuda ama çok memnun kaldım hiç ağrım olmadı anestezi uzmanları çok iyi.bebek bakımları çok iyi nerdeyse 20 dk bi gelip bebeğimi emzirttirdiler ben sezeryanlı olduğumdan.
benim gittiğim zamanda sezeryan 1200 ytl civarıydı.
normalmi sezeryanmı bunu hiç düşünme bende sen gibi çok kafama taktım rüyalarıma girerdi ama hepsine bebeğin karar veriyor.herkesin bünyesi farklı olduğu için kişiden kişiye değişiyor bazıları ac çekiyo bazıları hiç hissetmiyo bile .sana tavsiyem tadını çıkar hamileliğin kafana hiçbişey takma çabuk geçiyo hamileleik haberin olsun

arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum,yorumlarınızın herbiri benim için çok değerliydi.
doğum vaktine kadar yeterli para biriktiremeyiz gibi geliyor o nedenle özel hastaneye cesaret edemiyorum
antalya yeni yapılan araştırma hastanesini çok tavsiye eden oldu,özel oda veriyorlarmış,doğumuna 3 hafta kalan bir anne baba adayıyla geçenlerde konuştum
çok tavsiye ettiler ,onlar araştırmada yapacaklarmış doğumu,ssk lı olarak hiç ücret ödemeyeceklermiş,kontrolleride özel yaşam hastanesinde yapıyorlarmış sadece doğum için araştırma hastanesine gideceklermiş,böyle kontrol ayrı doğum ayrı yerde nasıl oluyor bilmiyorum
bende hala farklı farklı hastanelerde kontrollerimi oluyorum hala bi düzene oturtamadım,beni memnun eden bir doktor henüz çıkmadı karşıma ,
yorumlarınızı görünce çok mutlu oldum tavsiyeleriniz doğrultusunda gidicem bundan sonra
normal sezeryan endişesini aştım çoktan, ben normal olsun diye kendimi yırtsam da dediğiniz gibi buna bebeğim karar vericek,yeterki bebeğim normal isterken doktorum sezeryan demesin tek arzum bu,
sevgiyle kalın öpüyorum hepinizi Şeniz

merhaba bende 20ekim 2009 sıralarında doğumum olacak inşallah.bende yaşam hastanesine kontrollere gidiyorum.ancak doğumumu arastırma hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.sizin mesajınızı okuduktan sonra şimdi daha da rahatladım.teşekkr ederim

merhaba arkadaşlar bende yaşam hastanesine kontrole gidiyorum ve doğumumu orada yapmak istiyorum fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı?

ben medical parka gidiyordum ssk anlaşmalı. ssk lılara normal 850 sezeryan 1000 dediler. bana çok geldi fiyatı. kemer anadoğlu hastanesinde ssk lılara normal 400 sezeryan 450 dediler. ama ben tıp fakültesi ya da antalya devlet hastanesini düşünüyorum ama hiç gitmedim ikisinede. odaları nasıl acaba ? çok kalabalık oluyormu ilgi nasıl yazarsanız sevinirim.

acaba aranızda özel serik aspendos hastanesine giden var mı?
doğumu orada düşünüyorum sezeryan olacağım....
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim....

kızlar ben ilk doğumumu sskda yanı simdi ataturk devlet hastanesi oldu orda yaptım doktorumda mehmet tongaldı..hiç para vermedım ve çok rahattı özel oda ayarladı eşim orda kaldım..
sonra kurtaj olmam gerektı onuda ssk da yaptım yıne güzeldi
ikinciyi istiyorum simdi yine ssk ya giderim dr alı kızılateş var super....
bence devletin hast. de düşünün bence hiçde kotu değil zaten neden ssk lı oluyoruzkı özele gideceksek dimi ama.....

Devlet Hastanesınde ebeler doğumu yaptırıyormuş denıyor,eğer doğruysa felaket.Deneymlerınızı yazarsanz çok sevınırım.

merhaba kızlar
kızımı 2010 ocakta araştırma hastanesinde doğurdum, normal doğumdu dr.um o gün nöbetçi olduğu için orda yaptım yeni hastane tertemiz heryer 2 kişilik odalar
dr.um Orhan Hoşgör özel olduğu için saolsun başımdan ayrılmadı
2.bebeğimi kısmet olursa andevada doğurucam orhan ben ayrıldı hastaneden andevayla anlaşması varmış
Allah herkese yardım etsin kolay hayırlı doğumlar dilerim

arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim kemer yaşam hastanesinde kontrollerim yapılıyor,doğumum devlette ya da araştırma hastanesinde olabilir mi bir bilginiz var mı acaba?bizim güvencemiz emekli sandığı,bahsettiğiniz araştırma hastanesi nerede acaba?

arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim kemer yaşam hastanesinde kontrollerim yapılıyor,doğumum devlette ya da araştırma hastanesinde olabilir mi bir bilginiz var mı acaba?bizim güvencemiz emekli sandığı,bahsettiğiniz araştırma hastanesi nerede acaba?

sağlıklı güzel bir hamilelik dilerim
100.yıldaki eski devlet hastanesi, tabiki yaralanabilirsin

teşekkür ederim nigocum,sence devlet hastaneleri nasıl ilgi,alaka olur mu,doğumdan sonra çocuk doktoru falan kontrolu var mı?yoksa kemer yaşam hastanesinde mi doğum yapmalıyım,ya da antalya merkezdeki bildiğiniz uygun bir özel hastanede mi olmalı?çok soru sordum galiba çünkü antalyayı hiç bilmiyorum eşimin işi dolayısıyla geldik kimsemiz yok burada akıl danışacağımız o yüzden size soruyorum,şimdiden teşekkür ederim canım...::)))

Canım ben Medisu Hastanesi'nde doğumumu yaptım, dr.özgür kavaz hep başucumda idi, çok şefkali varlığını hissetmek inanılmaz güven veriyordu ama doğum bir türlü ilerlemeyince sezeryan olmam gerekti, iki günde ev işlerimi yapar hale geldim bana 650 ytl ye maaloldu ama bence bu paradan çok daha fazlasını aldım, başka hiçbiryeri düşünme derim sana, bence doğum için bu para hiçbirşey, devlet hastanelerinin doğumhaneleri nasıldır eş dost dan biliyorum bence kararını vermeden medisu hastanesi'ni ve doktor özgür kavaz bey'i muhakkak ziyaret etmelisin,sana şimdiden bol şans diliyorum.

Back
X