teşekkür ederim nigocum,sence devlet hastaneleri nasıl ilgi,alaka olur mu,doğumdan sonra çocuk doktoru falan kontrolu var mı?yoksa kemer yaşam hastanesinde mi doğum yapmalıyım,ya da antalya merkezdeki bildiğiniz uygun bir özel hastanede mi olmalı?çok soru sordum galiba çünkü antalyayı hiç bilmiyorum eşimin işi dolayısıyla geldik kimsemiz yok burada akıl danışacağımız o yüzden size soruyorum,şimdiden teşekkür ederim canım...::)))
rica ederim lkyacım :)
umarım yardımcı olabilirim
doğumdan sonra ilgi alaka iyiydi kendi dr.umun nöbeti bitmişti,nöbeti devralan dr.geldi çocuk dr.u yanılmıyorsam doğumdan sonra muayene ediyor,iki kezde odada muayene oldu kızım hemşireler v.s. de iyiydi odalr temiz 2 kişilikti
hastanenin eski hali fenaydı doğumhaneyi filan bilemem ama odalar hem kalabalık hem pisti
bence önemli olan dr.un elbette özelle devlet hastaneleri arasında fark var benim özel dr.um olmasaydı illa fark olurdu diye düşünüyorum
kemer yaşam hastanesinde çocukluk arkadaşım doğum yapmıştı sezeryan oldu memnundu
doğum yapacağın hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi olmalı Allah muhtaç etmesin ama bunu göz önünde bulundurmalısın canım
yine aklına takılan bişi olursa cevaplamaya çalışırım canım