Antalya'dan hastane tavsiyeleriniz!

teşekkür ederim nigocum,sence devlet hastaneleri nasıl ilgi,alaka olur mu,doğumdan sonra çocuk doktoru falan kontrolu var mı?yoksa kemer yaşam hastanesinde mi doğum yapmalıyım,ya da antalya merkezdeki bildiğiniz uygun bir özel hastanede mi olmalı?çok soru sordum galiba çünkü antalyayı hiç bilmiyorum eşimin işi dolayısıyla geldik kimsemiz yok burada akıl danışacağımız o yüzden size soruyorum,şimdiden teşekkür ederim canım...::)))

rica ederim lkyacım :)
umarım yardımcı olabilirim
doğumdan sonra ilgi alaka iyiydi kendi dr.umun nöbeti bitmişti,nöbeti devralan dr.geldi çocuk dr.u yanılmıyorsam doğumdan sonra muayene ediyor,iki kezde odada muayene oldu kızım hemşireler v.s. de iyiydi odalr temiz 2 kişilikti
hastanenin eski hali fenaydı doğumhaneyi filan bilemem ama odalar hem kalabalık hem pisti
bence önemli olan dr.un elbette özelle devlet hastaneleri arasında fark var benim özel dr.um olmasaydı illa fark olurdu diye düşünüyorum
kemer yaşam hastanesinde çocukluk arkadaşım doğum yapmıştı sezeryan oldu memnundu
doğum yapacağın hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi olmalı Allah muhtaç etmesin ama bunu göz önünde bulundurmalısın canım
yine aklına takılan bişi olursa cevaplamaya çalışırım canım

tşk ederim canım tavsiyelerin için.tabiiki para mühim değil hayataki en önemli olay doğum bende sizlerden bilgi almak istiyorum buraları tanımadıım için kimi hastane souguncu oluyo fazla fatura çıkarıyo biliyosunuz bilgilenmek amacıyla soruyorum,devletide tavsiye eden çok oldu hakkımıza hayırlısı diyorum kemerde olunca merkezdeki seçenekler kadar şansın olmuyor maalesef bakalım artık kısmet neresi?doğuma yakın medi su hatanesiyle gidip görüşsem doğum olayı için olur mu acaba?

merhaba bende 20ekim 2009 sıralarında doğumum olacak inşallah.bende yaşam hastanesine kontrollere gidiyorum.ancak doğumumu arastırma hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.sizin mesajınızı okuduktan sonra şimdi daha da rahatladım.teşekkr ederim

canım sen artık doğumunu yapmışsındır nerede ve nasıl yaptın memnun kaldın mı bize de tavsiylerde bulunur musun?a.s.

gecen sene dogum yaparken tum hastanelerı doktorları araştırdım ne tur bılgı ıstıyorsun cnm sana sımdılık devlet hastanelerınde normal doguma ebelerın gırdıgını soyleyebılırım daha bılgı ıstersen sorunu yaz yardımcı olurum

gecen sene dogum yaparken tum hastanelerı doktorları araştırdım ne tur bılgı ıstıyorsun cnm sana sımdılık devlet hastanelerınde normal doguma ebelerın gırdıgını soyleyebılırım daha bılgı ıstersen sorunu yaz yardımcı olurum

canım merak ettiğim antalyadaki doğum fiyatları ve hangi hastanede doğum yapmam gerektiği kemerde 2 özel 1 devlet var özleeler pahalı yetişebilirsek o anda antalyaya gelip doğum yapmak isityorum,bunun için fikir alabilirim senden şimdeden teşekkürler...

Back
X