Antalyadan katılan arkadaşlar acil Hastane arıyorum lütfen yardım

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
1.000
123
37
Merhaba bayanlar
Aramızda antalyadan olan varmı? Ben suan delphin imperal otelindeyim almanyada söylemedikleri icin burda hastaneye gidip cinsiyeti ögrenmek istiyorum fakat buraya en yakın hastane nere bilen varmı? Ayrıca taksimi mantıklı otobüsmü? Özel lara anadolu hastanesi var. Orası nasıl? Hemen bakarlarmı? Bana yardm edin lütfen

Ben medical park ayhan beye gidiyorum memnunum
Kundu oteller bölgesinde misin
Kemerağzı mevki deyim. Kundu olarak mı geçiyor orası bilmiyorum. Senin dedigin hastane antalyanın içindemi? Neyle gidebilirim taksi nekadar tutar? Yurtdışından geldiğimiz için bize fiyatları kabartıyorlar

Hesap ettirdim kaldığım yerden oraya 13 km acaba otobüs kalkarmı?
Lara otobüslerinin hepsi oradan geçiyor Antalya'nın en iyi hastanesidir takside taksimetreyi kontrol edin taksiyle gidecekseniz talsimetrede yazan dışında para talep edemez

Laura ve shemall alışveriş merkezi var onların hemen yanında
Bu dedigin yer hastane degilmi?
Peki sence nekadar tutar taksiyle oraya tahminen 13 km ise? Bizi otelden alınca bilirler yurtdısındma geldıgımızı o yüzden degişir fiyatı kesin

Peki baska yerler daha varmı ? Sırf cınsıyete baktırcam bikerelık yanı cok ıyı bıyer olması sert degıl yakın olsn yetelrı

Lara otobüslerinin hepsi oradan geçiyor Antalya'nın en iyi hastanesidir takside taksimetreyi kontrol edin taksiyle gidecekseniz talsimetrede yazan dışında para talep edemez
Birde fiyatları nasıl bir ultrason yaptırcam okadar baska kontrole gerek yok

Bu dedigin yer hastane degilmi?
Peki sence nekadar tutar taksiyle oraya tahminen 13 km ise? Bizi otelden alınca bilirler yurtdısındma geldıgımızı o yüzden degişir fiyatı kesin
Evet medical park hastane kompleksi. Taksi kullanmadığım için fiyatları bilmiyorum ama sizi alınca taksimetre açacak inerken yazan tl fiyatından ekstra bişey isteyemez. O taksimetrenin standart artışı var şoför onu bunlar yurtdışından geldi daha hızlı arttırayım diye yapamaz

Tamam ama cok pahalıya patlar gibi taksi bayagı uzak cünkü. Otobüs daha mantıklı sanırım. Akbil var.

Çok heyecanlısınız sanırım öncelikle sakin olun telaş yapmayın, otelinize Lara Anadolu Hastanesi daha yakın sadece cinsiyet ve bir seferlik kontrol amaçlı gidecekseniz oraya gidebilirsiniz internetten numarasına ulaşıp arayıp fiyat öğrenebilirsiniz. Taksininde çok tutacağını sanmıyorum en fazla 30 tl. Tabii yine de tam olarak bilemem yanlışta bilgilendirmek istemem sizi

Cok tsk ederm peki saatleri farkedermi kacta gitmek gerekir kontrol icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…