Ben medical park ayhan beye gidiyorum memnunumAntalyadan kimse yokmu???
Kemerağzı mevki deyim. Kundu olarak mı geçiyor orası bilmiyorum. Senin dedigin hastane antalyanın içindemi? Neyle gidebilirim taksi nekadar tutar? Yurtdışından geldiğimiz için bize fiyatları kabartıyorlarBen medical park ayhan beye gidiyorum memnunum
Kundu oteller bölgesinde misin
Hesap ettirdim kaldığım yerden oraya 13 km acaba otobüs kalkarmı?Ben medical park ayhan beye gidiyorum memnunum
Kundu oteller bölgesinde misin
Lara otobüslerinin hepsi oradan geçiyor Antalya'nın en iyi hastanesidir takside taksimetreyi kontrol edin taksiyle gidecekseniz talsimetrede yazan dışında para talep edemezHesap ettirdim kaldığım yerden oraya 13 km acaba otobüs kalkarmı?
Bu dedigin yer hastane degilmi?Laura ve shemall alışveriş merkezi var onların hemen yanında
Birde fiyatları nasıl bir ultrason yaptırcam okadar baska kontrole gerek yokLara otobüslerinin hepsi oradan geçiyor Antalya'nın en iyi hastanesidir takside taksimetreyi kontrol edin taksiyle gidecekseniz talsimetrede yazan dışında para talep edemez
Evet medical park hastane kompleksi. Taksi kullanmadığım için fiyatları bilmiyorum ama sizi alınca taksimetre açacak inerken yazan tl fiyatından ekstra bişey isteyemez. O taksimetrenin standart artışı var şoför onu bunlar yurtdışından geldi daha hızlı arttırayım diye yapamazBu dedigin yer hastane degilmi?
Peki sence nekadar tutar taksiyle oraya tahminen 13 km ise? Bizi otelden alınca bilirler yurtdısındma geldıgımızıo yüzden degişir fiyatı kesin
SSK varsa 95 tl yoksa fiyatı bilmiyorum lara Anadolu hastanesi belki daha yakındır ona da bak kaç km uzaklıktaBirde fiyatları nasıl bir ultrason yaptırcam okadar baska kontrole gerek yok
Evet medical park hastane kompleksi. Taksi kullanmadığım için fiyatları bilmiyorum ama sizi alınca taksimetre açacak inerken yazan tl fiyatından ekstra bişey isteyemez. O taksimetrenin standart artışı var şoför onu bunlar yurtdışından geldi daha hızlı arttırayım diye yapamaz
Bende ssk yok yurtdısındanm fiyatları nerden ögrenebilirim? Orası daha yakın 8 km burayaSSK varsa 95 tl yoksa fiyatı bilmiyorum lara Anadolu hastanesi belki daha yakındır ona da bak kaç km uzaklıkta
İnternetten tel nosuna ulaşsan? Belki telde bilgi verirler Lara Anadolu Hastanesine hiç gitmedimBende ssk yok yurtdısındanm fiyatları nerden ögrenebilirim? Orası daha yakın 8 km buraya
Cok tsk ederm peki saatleri farkedermi kacta gitmek gerekir kontrol icin?Çok heyecanlısınız sanırım öncelikle sakin olun telaş yapmayın, otelinize Lara Anadolu Hastanesi daha yakın sadece cinsiyet ve bir seferlik kontrol amaçlı gidecekseniz oraya gidebilirsiniz internetten numarasına ulaşıp arayıp fiyat öğrenebilirsiniz. Taksininde çok tutacağını sanmıyorum en fazla 30 tl. Tabii yine de tam olarak bilemem yanlışta bilgilendirmek istemem sizi
Cok tsk ederm peki saatleri farkedermi kacta gitmek gerekir kontrol icin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?