Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
merhabalar antalyalı anne adayları buradan bizimle ve bebişimizle ilgili herşeyi paylaşmaya ne dersiniz:))))
 
Ilgıncım güzel fikir antalyalıları buluşturmak. Gerçi ben antalyada sade 14 yıl yaşadım bir nevi antalyalıda hissederim kendimi. Sana destek olayım dedim. ben LARA güzelobada oturmuştum halen ailemde orda oturuyor. Şimdi afyonlu olduk artık. Sen antalyanın neresindensin.
 
Ilgıncım güzel fikir antalyalıları buluşturmak. Gerçi ben antalyada sade 14 yıl yaşadım bir nevi antalyalıda hissederim kendimi. Sana destek olayım dedim. ben LARA güzelobada oturmuştum halen ailemde orda oturuyor. Şimdi afyonlu olduk artık. Sen antalyanın neresindensin.

canım ben merkezde oturuyorum teşekkür ederim yanlız bırakmadığın için sitede hiç antalyalı yokmuş demek ki :)) senden başka nasılsına.s.
 
merhaba.bende antalyada yaşıyorum.hamileliğimde 36.haftadayım.yaşam hastanesine gidiyorum.doktorum cemil karakuş.memnunum.doğumu neşekilde yapacağıma henüz karar verememiş olsamda,doğumumu bu hastanede yapacagım.ssk lıyım.ssk lıların ödeyeceği fiyatlar:normal 1000mytl.sezaryan 1200 ytl.
 
Merhaba.
Antalyada değil Alanyadayım yinede size merhaba dememde bi mahsur yoktur herhalde:)
Sekizinci haftamdayım bende:)
 
selam ben de alanyadayım, doktorun kim canım

benim doğum yaklaşıyor sen daha yolun başındaymışsın güzel bir gebelik dilerim
 
bende antalyadan gelmeyim çok özledim oraları havasını suyunu denizini konyaaltındaki manzarayı :) ankaradayım ve her yer buz donuyoruz.. heryer taş toprak.. orada olsaydım şuan tek bir mont kafi olurdu hem yürüyüşlerimide yapardımmm
aayyyy çok özledim çoookkkk :(
 
Bende antalyanın merkezindenim.Antalya gerçekten bir cennet ya şu kış ayında havası çok güzel.Ama ne yazık ki 2 haftadır hamilelikten dışarı bile çıkasım gelmiyor:çok üzgünüm:
 
Selam kızlar bende Antalyadayım. Doktorumun söylediğine göre 5 haftalık hamişim bende.
 
Son düzenleme:
Aybuke07 merhaba.
SSk lı olmama rağmen Devlet hastanesindekilerin pek methini duymadığım için Başkent hastanesinden Vural Dağlıya gittim. Bir kere gittim zaten bebişten emin olmak için.İlgilendi gerekli açıklamaları yaptı sağolsun. Senin dr un kim? sende inşallah bebişini hayırlısıyla alırın kucağına.
 
selam bende antalyadayım.şu anda hamile değilim malesef 5aylık bebeğimi yeni kaybettim.biranönce tekrar hamile kalmayı ümit ediyorum.
 
merhabalar aslen bende antalyalıyım ve özüyle sözüyle antalyalı olmak ayrıcalıktır diyenlerdenim.ailem halen orda ve ben iş nedeniyle buralardayım. mis kokan denizinden ve sıcacık güneşinden mahrumum güzel memleketimin.
 
merhabalar aslen bende antalyalıyım ve özüyle sözüyle antalyalı olmak ayrıcalıktır diyenlerdenim.ailem halen orda ve ben iş nedeniyle buralardayım. mis kokan denizinden ve sıcacık güneşinden mahrumum güzel memleketimin.bende 21+3 haftalık hamileyim.allahın izniyle kızım olucak.
 
selam arkadaşlar bende antalyalıyım ama maalesef hamile değilim (çalışmalarımız devam ediyo).. Allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin..
 
Back
X