Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

antalyadayım dr um ali fuat şengör benden başka hastası var mı burda memnun musunuz?

merhaba benim doktorum göknur öztürk gaziyiz 2 defa gittim memnun kaldım gibi ama emin olamıyor insan bakalım perşembe gideceğim kalp atışları daha duyulmadı birde kalp atışlarından sonra yaptıracağın tahliller var dedi acaba andeva topçular hastanesinde bu fiyatlar ortalama ne kadar bilen varmı arkadaşlar

valla canim doktorum orhan degirmenci ilk bebegimde de doktorumdu ama hastanede yeni dogan var mi bilmiyorum??? ilk dogum yaptigim hastanede de yoktu andeva topculardi.... ama ogrenip bildirebiliurim sana

merhaba bende andeva topçularda göknur öztürk gaziyize gidiyorum doğumu orada yapmışınız sizde memnun kaldınızmı acaba odalar ve anestezi uzmanı nasıldı

merhaba bende andeva topçularda göknur öztürk gaziyize gidiyorum doğumu orada yapmışınız sizde memnun kaldınızmı acaba odalar ve anestezi uzmanı nasıldı

mrb.andeva topcular tadilat oldu eski halinden daha güzel oldu.odaları normal anestezi uzmanına gelince antlayadaki en iyi anestezi uzmanlarından bir tanesidir.bende doğumumu allah naşip ederse orda yapacağım ameliyathane ekibi deseniz hepsi tecrübeli ve başarılılardır.orda okadar doğum yapılıyorki nerdeyse doğum hastanesi olacak sadece.memnunuiyet meselesine gelince bu görecelidir ama genel olarak herkes memnun.

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah:nazar:

ben Ayşegül Tezcan Germen'e gidiyorum. inanılmaz memnunum :nazar: çok tatlı bir uzman, kontroller benim için büyük keyif, çok sabırlı, çok bilgili ,çok şeker.

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah:nazar:

ben Ayşegül Tezcan Germen'e gidiyorum. inanılmaz memnunum :nazar: çok tatlı bir uzman, kontroller benim için büyük keyif, çok sabırlı, çok bilgili ,çok şeker.

Ben korkutelinde yaşıyorum. burda imkanlar kısıtlı.

fikir için teşekkürler canım.

25 inde kontrolüm var. Ondan sonra gitmeyi düşünüyorum.

Kızlar bende yeni hamileyim. Doktor tavsiyelerini istiyorum.

Merhabalar ben de Medical Park'ta Doç.Dr.Mehmet Murat İnal'a gidiyorum.Çok çok memnunum,inanılmaz güvenilir ve pozitif bir adam.Her gidişimizde rahatlatıyor bizi. Benim için normal doğumu savunan doktor olması önemliydi.
Onun dışında Akdeniz Şİfa Hastanesinde Ertuğrul Akdaş var.Ona giden arkadaşlarım da çok memnun.
Tavsiyem muayenehane seçmeyin.Yani doktorunuz bir hastane doktoru olsun.En azından benim tercihim bu yönde.

selam kızlar aranızda pınar Özalp(akkaya) giden var mı ? onu arıyorum en son memorıal daydı şimdi yok bilen varsa lütfen bana bildirsin allah rızası için

Back
X