E eif92 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2014 5 0 1 Antalya 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eif92 #1 Kimler nerelerden alışveriş yapıyor bakıyım :)
Y yalnizkiz3434 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Şubat 2014 563 10 33 35 Antalya 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eif92 #2 eif92 .!.: Kimler nerelerden alışveriş yapıyor bakıyım :) Genişletmek için tıkla... Daha alışveriş yapmadik :)
eif92 .!.: Kimler nerelerden alışveriş yapıyor bakıyım :) Genişletmek için tıkla... Daha alışveriş yapmadik :)
L Labael07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2014 94 3 28 Antalya 11 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eif92 #3 13 haftalık hamileyim.daha yapmadık.genelde herkes kırcamideki mağazalara gidiyor.
H hul_ya_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2010 555 80 98 Antalya 12 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eif92 #4 Ivır zıvırların hepsini e-bebekten aldık kırcamiden kışkahandaki ilke bebeden hastane çıkışı havlu falan aldık hemen arkadaki ilkemden lohusa pijaması birkaç kıyafet aldım:) internettende çok alışveriş yapıyorun hem daha uyguna geliyor
Ivır zıvırların hepsini e-bebekten aldık kırcamiden kışkahandaki ilke bebeden hastane çıkışı havlu falan aldık hemen arkadaki ilkemden lohusa pijaması birkaç kıyafet aldım:) internettende çok alışveriş yapıyorun hem daha uyguna geliyor
E eif92 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2014 5 0 1 Antalya 23 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eif92 #5 Bende baktım oralara biraz pahalı geldi bana bende dokumada mavi akdeniz den aldım bir kaç parça hala bakıyorum eksik oldukça
Bende baktım oralara biraz pahalı geldi bana bende dokumada mavi akdeniz den aldım bir kaç parça hala bakıyorum eksik oldukça
emelucak Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2014 31 3 3 7 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eif92 #6 eif92 .!.: Bende baktım oralara biraz pahalı geldi bana bende dokumada mavi akdeniz den aldım bir kaç parça hala bakıyorum eksik oldukça Genişletmek için tıkla... kesinlikle doğru karar hem uygun hemde ilgi bakımından herşey çok güzel herşeyimi oradan aldım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim :) :)
eif92 .!.: Bende baktım oralara biraz pahalı geldi bana bende dokumada mavi akdeniz den aldım bir kaç parça hala bakıyorum eksik oldukça Genişletmek için tıkla... kesinlikle doğru karar hem uygun hemde ilgi bakımından herşey çok güzel herşeyimi oradan aldım ve çok memnun kaldım tavsiye ederim :) :)