Doğuma Hazırlık Antalyalı Annler alışverişlerinizi nerden yaptınız??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba arkadaşlar bende antalyada yeni sayılırım 1 yıl oldu ama hamilelikten bi yere pek çıkamadım artık 36. haftadayız şeker sepetini kapı süsünü kendim yapmak istiyorum sarf malzemelerini nereden alacağımı bilemiyorum bu konuda fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim herkese hayırlı ve sağlıklı doğumlar :CüvCüv:

canım bide kapalıçarşıda büyük bi dükkan var orada bulabilirsin bu tarz şeyleri.muratpaşa camii tarafından girince solda büyük bi iç çamaşırı dükkanı var onun yanı hemen.

baby love cevapladığın için teşekkür ederim sanırım dediğin gibi olacak ben araştırmaya başlayayım en iyisi bulunca buradan paylaşırım :) bebekle ilgili hastane çıkışı alt açma zıbın vs bi de portatif beşiği kışlahanda ilke bebe den aldım kendim için pijama terlik iç çamaşırını özdilekte indirim vardı oradan bebek odasını oto koltuğu puseti bakım çantası arabasını ve kozmetiğini konyaaltı nda bebejiden aldım canım şimdi odası için tül ve halı kaldı onuda araştırıcam

canım ya bebek odasını aldığın bebejide fiyatlar falan nasıl??Bu arada benim kardeim geçen sene mıknatıslı bebek şekeri yaptırdı sepetiyle birlikte 50 adet , 80 tl ya yaptırdı Güllük caddesinde Büyükkent pastanesi varya ordan..Bilginiz olsun..Ayrıca kendin yapmak istiyorsan kapalı yolda çok katlı yüncü var orda bebek şekeri için gerekli herşey var hemde çok uygun fyatları..

dediğiniz yer sanırım ali özkan kapalı şarampolda bugün baktım çok çeşit yok orada ama kışlahanın karşısındaki ara sokakta bi yer buldum küçük ama çok çeşit var üstelik hem malzemele alabiliyorsunuz hemde hazır yaptırabiliyorsunuz fiyatlarda gayet uygun bilginiz olsun antalya dekor tolunaylar dövizin arkasında

esra83 mobilyayı ben 3 kapaklı gardolap şifonyer ve büyümeyen 130*70 beşik 850 ye aldım aynı özellikte belis te 1 399 tek fark belisinki biraz daha süslü süslemek içinde kipanın karşısında bi bebek mağazası var orada ahşap sticker satılıyo isteyen kendisi süsleyebilir ben öyle yapıcam

dediğiniz yer sanırım ali özkan kapalı şarampolda bugün baktım çok çeşit yok orada ama kışlahanın karşısındaki ara sokakta bi yer buldum küçük ama çok çeşit var üstelik hem malzemele alabiliyorsunuz hemde hazır yaptırabiliyorsunuz fiyatlarda gayet uygun bilginiz olsun antalya dekor tolunaylar dövizin arkasında

esra83 mobilyayı ben 3 kapaklı gardolap şifonyer ve büyümeyen 130*70 beşik 850 ye aldım aynı özellikte belis te 1 399 tek fark belisinki biraz daha süslü süslemek içinde kipanın karşısında bi bebek mağazası var orada ahşap sticker satılıyo isteyen kendisi süsleyebilir ben öyle yapıcam

teşekkür ederim canım ..bende şu an ailemin yanındayım normalde izmirde yaşıyorum ama mobilyayı burdan alcam sanırım..ben büyüyen beşik istiyorum sadece..ve cicili bicili istemiyorum kesinlikle..süslü olmasa daha iyi yani:))o mağazaya hiç bakmadım en kısa sürede orayada bir uğrıcam..

baby love cevapladığın için teşekkür ederim sanırım dediğin gibi olacak ben araştırmaya başlayayım en iyisi bulunca buradan paylaşırım :) bebekle ilgili hastane çıkışı alt açma zıbın vs bi de portatif beşiği kışlahanda ilke bebe den aldım kendim için pijama terlik iç çamaşırını özdilekte indirim vardı oradan bebek odasını oto koltuğu puseti bakım çantası arabasını ve kozmetiğini konyaaltı nda bebejiden aldım canım şimdi odası için tül ve halı kaldı onuda araştırıcam

Ne yaptımki rica ederim aslında bende bir arkadaşımdan cevap bekliyorumoda süslerini kendi yapmıştı ama işte ben ozaman ilgilenmediğimden dolayı sormadım bile..o söylesin sana hemen dönücem.zaten bu iller böyle söyleye söyleye bulucaz yapıcaz bişeyler..
bende kenim yapmak istiyorum genelde nette pek zevkime göre şeyleri bulamıyorum en iyisi öyle olucak..
ŞU PAZAR GÜNÜ MUTLAKA GİDİYORUM ÇATLAYACAM MERAKTAN..EŞİMDE MERAKLI DİYE ONUDA BEKLİYORUM BENİ TEK BAŞINA GEZDİRMİYCEKMİŞ:))
nemelazım çalarlarsa beni mazalllaahkaydirigubbakcemile3
yanlız bu bebeji mağazsını duymamıştım o tam olarak nerde
HALI İÇİN SANA FİKİR VEREYİM ÇOK TATLI BEBEK ODALARI İÇİN IVI HALI - Türkiye'nin ilk ve tek çocuk ve genç halisi ye bak ..

valla canım çok uzakmış aramız ama önemli değil zaten çarşıda buluşuruz.Ama bi sorun var ben çalışıyorum 1 ay sonra doğum iznine çıkacağım.O zamana kadar da saat 4 ten sonra çıkabilirim ancak senağlama

Canın sağolsuuun..ben zaten çıkıyorum boşum senden haber beklerim artık..boshayallersmile

aa süppeer bende bakarım oraya sağol teşekürleeer canım paylaştığın için..
iyiki varsınız yaaa:1hug::asigim:

canım saol halıya mutlaka bakıcam dediğin yerden bebeji konyaaltı arapsuyu diye geçiyo sanırım 1E1 i biliyorsan onun hemen az ilerisinde istersen nettende bakabilirsin bebeji.com adres bilgisi var orada bir de doğu garajında şubeleri varmış ama orayı bilmiyorum

canım saol halıya mutlaka bakıcam dediğin yerden bebeji konyaaltı arapsuyu diye geçiyo sanırım 1E1 i biliyorsan onun hemen az ilerisinde istersen nettende bakabilirsin bebeji.com adres bilgisi var orada bir de doğu garajında şubeleri varmış ama orayı bilmiyorum

Çok sağol canım ..hora geçti gerçekten istediğim birak ürün var hemde uygun fiyata..
evet biliyorum galiba orayıboshayallersmile

kızlar inanamazsınız ama ben bile şoktayım..
dün bebişlerimin bütüüün ihtiyaçlarını aldım sadece bebek arabası ve oto koltukları kaldı..
ÇOK UYGUN FıYATA Kı BıLıYOSUNUZ ARAŞTIRMADIĞIM YER KALAMDI..dediğiniz heryere gittim ama ESKı OTOGAR KARŞISI nokta hotelin tam karşısında bir bebek mağazsı var acayip uygun.kraft ve beşikleri diğer bütün kıyafet ve gereçlerini ordan aldık..hemde senetli çalışıyolar.yani her hafta oraya para götürmeniz şartıyla:))))
aklınızda bukunsun derim.şimdiden hepinize çok teşekürederim sayenizde bir sürü yeri keşfettim..

Kızlar bu gün deepoda CEYLAN mağazsından bebişlerime bir sürü şey aldım..çok uygun ve harika desenleri bayıldıım...
HAFTA İÇİDE İREM BEBEYE GİDİCEM..
yanlızhasır sepet satan yerlere baktık 50 LİRA OKADAR UCUZKİİ.YANLIZ ÜST SÜSLERİ VE NEVRESİMSİZ TABİİ.DİĞER MAĞAZLARDA AYNI BABMBU SEPETLER AMA NEVRESİMLİ 320 LİRA DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ ARADAKİ FARKI..

canim bende hasir sepet istiyorum. acaba nereden bulabilirim, sen nerelere baktin ?

canım hasır sepet için gazi bulvarı üzerindeki hasırcılara bakabilirsin ben oradan 25 liraya aldım süslemesini kendim yapıcam yetiştirebilirsem zemuszemus

canim bende hasir sepet istiyorum. acaba nereden bulabilirim, sen nerelere baktin ?

Canım koçtaş yolunda TOPÇULAR MAH.diye geçiyo..ordaki hasırcılarda var gerçekten çok uygun..
ama sana tavsiyem gerçekten uğraşmana değmezmiş çünkü ben sepeti hazır nevresimi elyafı herşeyi sallanabileni JUNİOR CLUB ta aldım fiyatı 150 tl ye hemdee..emin ol kendin yapsan daha fazlaya gelicektia.s

Canım koçtaş yolunda TOPÇULAR MAH.diye geçiyo..ordaki hasırcılarda var gerçekten çok uygun..
ama sana tavsiyem gerçekten uğraşmana değmezmiş çünkü ben sepeti hazır nevresimi elyafı herşeyi sallanabileni JUNİOR CLUB ta aldım fiyatı 150 tl ye hemdee..emin ol kendin yapsan daha fazlaya gelicektia.s

canım hasır sepet için gazi bulvarı üzerindeki hasırcılara bakabilirsin ben oradan 25 liraya aldım süslemesini kendim yapıcam yetiştirebilirsem zemuszemus

coook tesekkurler kizlar yanliz ben su an yurtdisindayim ve antalya'ya 32. haftamda gelicem ancak o zaman bakabilirim, acaba gazi bulvarini ve junior club'in yerlerini bana tarif edebilirmisiniz? cok emin degilim cunku

coook tesekkurler kizlar yanliz ben su an yurtdisindayim ve antalya'ya 32. haftamda gelicem ancak o zaman bakabilirim, acaba gazi bulvarini ve junior club'in yerlerini bana tarif edebilirmisiniz? cok emin degilim cunku

rica ederiim canım..
gazi bulvarı KOÇ TAŞA GİDERKEN..
JUNİOR CLUB da şarampoldeki nokta hoteli yokmu hemen karşısında zaten görürsüün..
inşallah istediğin herşeyi bulur tamamlarsın allah sağlık versin yeter..

rica ederiim canım..
gazi bulvarı KOÇ TAŞA GİDERKEN..
JUNİOR CLUB da şarampoldeki nokta hoteli yokmu hemen karşısında zaten görürsüün..
inşallah istediğin herşeyi bulur tamamlarsın allah sağlık versin yeter..

Tesekkurler canim, allah sizede saglik versin :)

selam Antalyalı annişler.Biz kızımın parkyatağını uyku setini oto koltuğunu biberon alez vs ufak tefek herşeyini aldık.oto koltuğu 150 tl kırcamii irem bebede bide oraya el atın bence çok güzel şeyler var.

selam Antalyalı annişler.Biz kızımın parkyatağını uyku setini oto koltuğunu biberon alez vs ufak tefek herşeyini aldık.oto koltuğu 150 tl kırcamii irem bebede bide oraya el atın bence çok güzel şeyler var.

Canım güle güle kullansın minnoşun..allah sağ sağlim kucağına almayı nasib eylesin..çok güzel bir duygu dimmi??herşeyini aldıkça hafifliyosun allah herkeze nasib etsin inş..
Teşekürederim verdiğin bilgi için bende gidemedim gitti hala.mutlaka uğrayacaz çünkü ana kucağımız eksik,ve orda çok uygunmuş..
ha bide arkadaşımda gördüm tavsiye ederim.haani ana kucakları ilk başalarda biraz derin oluyoya yeni doğan için,onada elyaftan normal bir yorgancıya istediğiniz şeklinde istediğiniz renkte bir kumaştan çok güzel bir destek yastığı yapmış hemde aynı zamanda alt değiştirme yastığı olarak bile kullanabilirsiniiz..benim çok hoşuma gitti sizede öneririma.s

Back
X