Antalyalı hamişler size riskli gebelik uzmanı arıyorum..........

nageee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
504
13
68
40
Antalya
Merhaba kızklar hamişler bebek düşünenler.
Daha önce bebeğimi kaybettim şimdi antalyada bana önerilen bi kaç doktor ismi var .szilerinde bu doktorlar arasından hangısını onericeğiniz benım ııcn önemli. Bu doktorlara gıdenler yada cevresıne tavsıye edenler varmı
doktorlar: Mustafa torgac ( kendi muaynehanesi var ), özgür kavaz (suan medisuda), ayhan yılmaz (andevada) ve cavit bozyel( konyaaltı tıp merkezinde)
hastasıyla gercekden ilgili bir doktor arıyorum .

arkadaslar sadece hamılelik belirtileri nedir yada hamıleyım yada aynı anda hamıle kalanalr mı cevap yazıyo bırbırıne anlamadım

Canım öncelikle geçmiş olsun ve umarım bu kez bebeğine kavuşursun. Burdaki isimlerden sadece Cahit Bozyeli biliyorum ve kesinlikle önermiyorum.Benim yumurta rezervim azmış muayeneye gittim ne zaman gebelik düşünüyorsun dedi henüz değil dedim o zaman acele etmene gerek yok yumurtan yeterince var dedi güvenemedim başka doktora gittim ve yumurtalarım bitmek üzereydi aşılamayla zor hamile kaldım . Umarım istediğine kavuşabilirsin . Riskli gebelikle ilgileniyormu bilmiyorum ama anadolu hastanesinde Erhan Muluk var ben gebeliğime onunla devam ediyorum tavsiye ederim. Kendine dikkat et sağlıkla kal

cavit bozyelden sonra erhan mulugamaı gıttınız direk.biz ona gecen ay gıttık arkadasımla tiroıt ıcın tahlıl yaptı bana. ben de aradım sekreteri doktor bey mesgul dedı 3 kere adarım bende o sızı arar dedı ama donmeyınce bende ondan vazgecmısıdm.15 gun bekledım araamasını .çünkü ilk hamıleleğimde serife şenize süpürtülüye gıtmısdım doktorumdu.kanamam gelmısıdı cumaertesı esımle hastahaneye gıttık hemsıre hanım doktoru aradı . herkanaması olanın bebegıne bırsey olsaydı dedı bana iğne vurdurduölmüş bebege dusmesın dıye meger bebek 28 gundur karnımda ölüymüş.sonra pazartesı dayanamadım gıttım aaa bebek ölmüş diyor. oyuzden her aradıgımda ılgılenen bır doktro olsun ıstıyorum bende. ama ıyı oldugunu bırcok kısıden duydum . aıle hekımımde onu onermısdı tesskur ederım cevap yazdıgın ıcın. tekrar aynı seylerı yasmamak dan korktugum ıcın bukadar arastırmacı oldum bende . teskekkur ederım

Aslında ne akdar işine yarar bilmiyorum ama gelecek tüp bebek merkezindeki Mete Işıkoğlu nu şiddetle tavsiye ederim. Ben aşılamamı bu tüp bebek merkezinde yaptırmıştım çok ilgili her konuda bilgilendiriyor ve istediğin saatte olaşabileceğin bir doktor. Belki senin sorununla ilgilide yardımcı olabilir ama muayene ücreti 130 tl ben o yüzden değiştirmek zorunda kaldım.Hatta beni referans gösterebilirsin zor bir süreçten geçtim ve yaşadıklarını anlayabiliyorum Allah gönlüne göre verir inşallah.

tesekkur ederım canım tesadufe bak dun gelen bır müşterimde ona gidiyormus tup bebek tedavısıne larda yerı sanırım. eşimi ikna edersem gidicem saolasın ilgilendiğin için

arkadaşım ne yaptın şubattan beri bilemiyorum konuyu yeni gördüm ama kesinlikle Erhan Muluk' u tavsiye ederim benim doğumuma 5 hafta kaldı şimdiye kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım, ilgisinden gayet memnunum kuzenimde orda doğum yapmıştı oda çok memnun kalmıştı, gidipte memnun olmayan duymadım zaten şimdiye kadar..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…