Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antalyalı ve denizlili bayan yardım..prof.dr mehmet emin soysal hakkında
Herkese merhaba 8 aylık evliyim fakat 4 yıldır adet döneminde yaşadığım bazı sıkıntılar vardı.tuvaletimi zor yapma adet süresinin uzaması vs.evlendikten sonrada ilk giriş sırasında acı ve yanma bu 4 yıl boyunca 6 kez doktora gittim kan tahlilleri idrara tahlilleri hormon testi yapıldı hepsi normal çıktı fakat şikayetlerim hiç bitmedi.yine kadınlar kulübünden mehmet emin soysalı duydum.geçtiğimiz cumartesi gittim yoğundu ama ilgiliydi sıkı bir muayene etti ve koyduğu teşhis beni çok üzdü.öncelikler endometriosis var yumurtalıkta değil makat ile vajen arasında (makattan muayene edince anladı) sol tüp hidrosalpeks olmuş dedi önce hsg çekelim dedi ve o gün içinde çektik.adetim biteli 5 gün oluştu.anestezili çektik.sonra doktor bey geldi sağ tüpümün sağlam olduğunu sol tüptende sıvı geçtiğini fakat ağlıklı olmadığını söyledi.sadece antibiyotik verdi çok acın yoksa endometrisosis 6 ay sonraya erteleyelim dedi.6 ay sonra hala hamile kalmazsan gel laparoskopi yapalım dedi.
ben hem güvendim hemde içimde acaba başka bir doktorada gitsem mi oldu.ali fuat mehmet tongal vb isimler duyuyorum.bu doktor hakkında duyumu olan tecrübesi olan yardım edebilir mi lütfen çok kötüyüm çünkü eşim destek oluyor ama eğer çocuğum olmazsa ve sorun bendeyse onu çocuk sevgisinden mahrum edemem diyorum.
merhaba .
bana özelden yazmışsınız ama benim özelden cevap yazma hakkım oluşmamış henüz o yüzden sizi forumlardan aradım ve buldum. kusura bakmayın biraz geç cevap yazabildim. doktorlar kişiden kişiye değişir bence. benim harika dediğim bi dr size iyi gelmeyebilir. yanlış yönlendirme yapmak ta istemem ancak zincirlemeye vurursak, yani benim yönlendirdikleriminde tavsiyeleri üzerine mehmet hocaya gidenler, yaklaşık 100 insanı bulmuştur herhalde. daha tek bir kişiden şikayet duymadım. aydınlatıcı olması için kardeşimden örnek vereyim. rahminde 15 cm lik bi miyom vardı. antalyadaki gittiği doktorlar rahmin alınabilir dedi. şanssızlığımız henüz mehmet hocayı tanımamış olmamızdı. bu yüzden ankarada prof. ali ayhan'a gitti ve ameliyat oldu. çok şükür iyi geçti. ancak 6 ay içerisinde ağrıları oluştu. tekrar ankaraya gitti. hocası doğum kontrol hapı verdi. aradan geçen zaman içinde tavsiyemle mehmet hocaya göründü. sorunu bi kerede anladı. sadece hematom denen kanlanma oluşmuş rahminde. doğum kontrol hapını bıraktırdı. hamile kalmak için bir sorunu olmadığını da söyledi. onun tavsiyesine uyan kardeşim 2 ay sonra hamile kaldı. şimdi Allah bağışlasın nur topu gibi oğlu var. yani uzun lafın kısası eğer mehmet hoca olmasaydı kardeşim belki hala çocuk sahibi olamayacaktı. ayrıca kardeşimin miyom ameliyatının dikiş izleri göbek deliğinden başlıyor, aşağı kadar iniyordu. eğer mehmet hocaya ameliyat olsaydı kesi olmadan, vajenden alacaktı miyomu. adam işinin ehli bence.
bir başka arkadaşım ise yine antalyada birkaç dr a göründüğü halde devamlı kanamalarının sebebini bi türlü bulamadılar. mehmet hoca tek seferde makat muayenesiyle kist olduğunu anladı. hemen ameliyat oldu. şimdi hiç bir sorunu yok. hatta mehmet hoca fanlarından oldu oda :))
bütün bunları size azıcık ta olsa bilgi versin diye yazdım. bence en önemlisi sizin düşünceleriniz. çünkü doktoruna güvenmek ve inanmak çok önemli. doktorlarda en itici hissettiğim duygu paracı olmaları. mehmet hoca için öncelik insanlık. buna defalarca şahit oldum.bence ona güvenebilirsiniz. ama yine tekrarlıyoum, asıl önemli olan sizin düşünceniz.