Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nurettin kavcı kesinlikle öneririm özellikle hamile kalmak isteyenler için birkaç ay öncesine kadar deva hastanedeydi şimdi özel bir klinik açmış onun sayesinde hamile kaldım bende bir tavsiye üzerine gitmiştim 2 düşükten sonra 2 ay tedaviden sonra ilk denediğimiz ay oldu hem tıbbın imkanlarını kullanıyor hemde alternatif tıptan yararlanıyor
Ayrıca defalife de Derya ulusoy yı öneririm doğumumu yaptı eli çok hafif anlayışlı kibar bir bayan ve baya da tecrübeli
ve yine aynı hastanede arif denizi önermem ortada bir şey yokkenhamilelikte korkuttu baya bizi daha sonra ayrıntılıultrason normal olmasına rağmen bizi ikilemde bıraKtı günlerce stres oldum önermem
Kesinlikle Akademide Berfin Ökmen i öneriyorum. Birkaç doktora gittim en çok Berfin Hanım dan memnun kaldım. İlgili, bilgişi ve güler yüzlü. Tedaviye yada doğuma da para amacı gütmeden gerekeni yapıyor. Malesef şu dönemde sırf biraz daha fazla kazanmak için sezeryan doğum yaptıranalr, biraz daha para gelsin diye gerekli gereksiz anlaşmalı mübessillerin ilaçları vs. diyen doktor çok