antepte olanlar yardımınıza ihtiyacım varrrrr

buklecik

Annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
253
300
108
kızlar çok şükür hamileyim. ama doktor konusunda emin olamıyorum hamilelikten önce sanko hastanesinde sevgi kandemire gidiyordum. ama şimdi gitmelimiyim bilmiyorum. birde benim allerjim var ilaçlara karşı. şimdiden doğumu düşünüyorum korkuyorum . bu sebeple ii bir doktor bulmam lazım. melek ekiciyede gittim ii biri ama allerjim konusunda pek güven vermedi. olaki sezeryan olmak zorunda kalsam anestezi yapılacak ama benim allerji riskim var. Allahım yardım etsin(amin) şimdi kime gitmeliyim önerileriniz var mı.pazartesi kontrole gitmem gerek

merhabalar;

yazalı çok uzun zaman olmuş, bebeğinizi de kucağınıza almışsınızdır. Acaba hangi hastaneye-doktora gittiniz? Doğum normal mi, sezeryanmı? Doktorunuz nasıl yönlendirdi? Bende doktor araştırıyorum da cevaplarsanız çok sevinirim :)

Bu arada düşününce o zaman yeni hamileyseniz daha doğum yapmadığınızı farkettim Kusura bakmayın. heyecanla doktor aradığım için dikkat etmedim özelden de mesaj atmaya çalıştım ama mesaj sayım yeterli olmadığı için mesaj atamadım. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

ben sanko hastanesine gidiyorum sevgi kandemir doktorum şimdilik memnunum çok şükür, tecrübeli bir doktor bana göre hastane olarakta imkanları iyi:)

ben sanko hastanesine gidiyorum sevgi kandemir doktorum şimdilik memnunum çok şükür, tecrübeli bir doktor bana göre hastane olarakta imkanları iyi:)

meraba benim ilk bebegimde sevgi hanım kalp atışı oluşmamıştı mol gebelikti kürtajımı çoook ii yaptı hemencik toparlandım çok şükür

ama biraz sinirli gibi bana bir yıl korun demişti ben 6 ay korundum diye korkudan ona gitmiyorum esra hanım var ona gidiyorum ama sevgi hanım daha tecrübeli gibi geliyo bilmiyorum tekrar ona gitsem mi kızmasına deger mi sizce
doguma kendisi giriyo mu

hastayla ilişkisi nasıl

normal dogum mu önceliği sezeryan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…