"Antep'teki CIA ajanı sayısı MİT'in 5 katı"

gulay_gulay

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
3.308
5.526
448
Ankara
İsmi açıklanmayan bir bürokrat Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay'ın yabancı ajanlarla dolduğunu iddia etti.

İsmi açıklanmayan bir bürokrat; Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay'ın yabancı ajanlarla dolduğunu iddia etti: "Antep'teki CIA ajanı sayısı MİT'in 5 katı"
Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın sınırdan aktardığı izlenimlerde çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Sarıkaya'ya konuşan bir bürokrat, bazı yabancı ülke istihbarat görevlilerinin özellikle Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay'da cirit attıklarına şu ifadelerle işaret ediyor: "Gaziantep'te ABD'nin istihbarat elemanı sayısı MİT'in 4-5 katı" deyip başını sallıyor.

Göç dalgasının sınırın diğer yakasında, hiç olmazsa tampon bölgede tutulması gerektiğini de sözlerine ekliyor.
http://www.karsigazete.com/gundem/antepteki-cia-ajani-sayisi-mitin-5-kati-h11512.html

Ajanlarin burada fazla olmasına sasmamali. Antepte oturuyorum. 600.000 ini aşkın Suriyeli var ! Antep berbat durumda ! Sokakları caddeleri parklari ekonomisi kültürel düzeyi berbat ! Simdi diyeceksiniz nerde senin insanligin diye. Gelin de bir yaşayin burada. Disari ciktigimda özellikle bazi semtlerde buradan hicbir insan görmüyorum. Suriyelilergeldi diye abarttigimi dusunmeyin sakin 1.+1 stüdyo dairelerin kirasi 950 TL!!!! 3+1 evler 300 milyar ! Üniversiteye gelen ogrenciler ev bulamiyor ! Tabi antepteki isverenler neden tepkisiz kaliyor çünkü bedava is gücü doğdu ! Basina çok azi yansiyorama her ggün bi kavga bi dövüş ! Suriyeli adamlarin kurduğu donerciler, telefoncu dukkanlari, tatlici dukkanlari, fastfoodlar. Adim Basi arapça yazili dükkanlar var. Ama sayin saygideger fatma şahin diyor ki sabredin kardeşlerim. Gel de merkezde yaşa ya gel de o mahallelerinin bi halini gör adamlar savaştan geldi madem vicdanlisin o kadar antebin en kotu semtinde kiralar 500 TL bu adamlar nasil yasasin gel de bi sor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…