Anti beta-2 glikoprotein 1 IgM Pozitif

Bloommmm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
360
106
23
28
İlk tüp bebek deneyimim kimyasal olunca doktorum genetik bakmak istedi ama bu değerim pozitif çıkmış. Böyle bir durum yaşayan var mı nasıl ilerleyecek sürecim çok merak içerisindeyim.

İlk tüp bebek deneyimim kimyasal olunca doktorum genetik bakmak istedi ama bu değerim pozitif çıkmış. Böyle bir durum yaşayan var mı nasıl ilerleyecek sürecim çok merak içerisindeyim.
Kanda pıhtılaşmanız var peki kan sulandırıcı iğne kullanmış mıydınız ?

Kanda pıhtılaşmanız var peki kan sulandırıcı iğne kullanmış mıydınız ?
Merhaba arkadaşım gönderisine atlamak gibi olmasın ama benim de şöyle çıkmış. Trombofili panelinde 5 değerim heterezigot.

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-03-19-40-03-684_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-09-03-19-40-03-684_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba arkadaşım gönderisine atlamak gibi olmasın ama benim de şöyle çıkmış. Trombofili panelinde 5 değerim heterezigot.
Sizin bunda çıkmamış ama genetikte hafif düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlığınız var benim de trombofili panelinde üç değerim heterezigot önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Sizin bunda çıkmamış ama genetikte hafif düzeyde pıhtılaşmaya yatkınlığınız var benim de trombofili panelinde üç değerim heterezigot önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Panelde benim de beş değer hetero çıkmıştı zorla bu testi de yaptırdım illaki düşük olunca yparız diyorlar 😒

Transfer hazırlıklarında aspirin kullanmıştım sadece
Maalesef yetersiz kalıyor transferden sonra estrofem kullanıldığı için aspirine 3ay devam ettiriyor benim doktorum ayrıca transferden 5gün önce kan sulandırıcı iğneye başlanıyor inşallah bu sefer sizde de her türlü önlem alınır ve sağlıklıca tutunur 🤲❤️

Maalesef yetersiz kalıyor transferden sonra estrofem kullanıldığı için aspirine 3ay devam ettiriyor benim doktorum ayrıca transferden 5gün önce kan sulandırıcı iğneye başlanıyor inşallah bu sefer sizde de her türlü önlem alınır ve sağlıklıca tutunur 🤲❤️
İnşallah bu neden kimyasal olduğunu açıklıyor. Hiç embriyom kalmadı zaten baştan opu sürecine gireceğim doktorum başlayacaktır. İzinde olduğundan sonucummu gösteremedim.

Back
X