Anti Cmv İgm pozitif çıkan var mı?

35gamze35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
18
0
36
İzmir
Hamileliğimin ikinci ayında böyle bir sorunla karşılaştık.Bu değer ilk ay verdiğim kanda çıkan değerlerdi,sonra negatif çıktı doktorlar bir sorun yok dedi, ama ne sıkıntılar ne acılar çektiğimi bir ben bilirim. Acaba aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı bana yaşadıklarını anlatırsa daha çok rahatlayacağım sanki?? Ha bu arada bu testlerin yaşandığı anlarda ikizimiz olacağını öğrendik.Sormayın sevinip sevinememek arasında kaldı çünkü değerler aynı şekilde devam etseydi alınacardı, işte en kötüsü de buydu benim için...

Hamileliğimin ikinci ayında böyle bir sorunla karşılaştık.Bu değer ilk ay verdiğim kanda çıkan değerlerdi,sonra negatif çıktı doktorlar bir sorun yok dedi, ama ne sıkıntılar ne acılar çektiğimi bir ben bilirim. Acaba aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı bana yaşadıklarını anlatırsa daha çok rahatlayacağım sanki?? Ha bu arada bu testlerin yaşandığı anlarda ikizimiz olacağını öğrendik.Sormayın sevinip sevinememek arasında kaldı çünkü değerler aynı şekilde devam etseydi alınacardı, işte en kötüsü de buydu benim için...

bu test ne demek tam olarak ben anlayamadım,dr da önemli bişey değil,ufak bi enfeksiyon dedi,ama bendede pozitif çıktı,hamile değilim.

cmv igm evet bir enfeksiyon geçirmişsen çıkıyor ancak bu virüsü vücuttan atman gerekli yoksa bebeğe geçebiliyormuş bu da bebekte kalıcı hasarlara yol açabiliyormuş.bende hamileyken çıktı kan verdiğim sırada grip gibi bişeydim o değerler çıktı.tekrar bakıldı , eğer tekrar pozitif çıksaydı bebeklere geçtiğine de bakılıp ilerlemeden alınacaktı. durum bu canım. fakat ben atlatmışım bebeklere geçmemiş, tabi Yüce Rabbim bilir herşeyi ama tıp böyle diyor .ben sadece bu durumla karşılaşanlardan fikir edinmek istedim.sorun yok dediyse doktorun rahat ol.

Back
X