• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anti depresan kullanan anne adayı bi tek benmiyim??**?

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar merhaba daha önce de bu konuda bir topik açmıştım ama hiç kimse katılmamıştı tek ben mi varım ?yaklaşık 6,7 yıldır aralarda bırakarak anti depresan alıyorum dersim takıntılar,kötümserlik,yani obsesif kompulsif ve anksiyete bozukluğu dediler pek çok doktora gittim ve bir kere bu ilaçlara başladınmı bir daha kurtulamıyorsun uyştururcu gibi bir şey.çok kızıyorum kendime güçsüüzüm diye.1.5 yıldır çocok istiyoruz ve ben basıl ilacı bırakacam diye düşünüyorum ve olmuyoooooooo arkadaşkar ne bebeğim oluyor ne de ilaçları bırakabiliyorum ve her gün dua ediyorum

maalesef bende OKB nedeni ile uzun süre ilaç kullandım. 4 aydır kullanmıyorum.Azaltarak bırakmanı tavsiye ediyorum.Ben öyle yaptım ve açıkçası çok zorlandım. ılacı tamamen bıraktığım zaman dahada kötüydü ama şimdi ilaç yoksunluğu yaşamıyorum. ıyimiyim,hayır ama hamile kalırsam herşey çok daha zor olacak onuda biliyorum. Bu arada 1 yıldır deniyorum eşimdede bendede sorun olmamasına rağmen gebelik oluşmuyor. Bunun stresi şu anda ruhsal durumumu dahada tetikliyor ama hamile kaldıktan sonra bebeğe zarar vermişmiyim kuşkusu ile yaşamak istemiyorum.

beni yalnız bırakmadığın için çok sağol.okb kötü bir illet zaten çok duyarlı ve hassa insanlarda görülüyor.insanlar ne dertlerle boğuşuyor ben saçma sapan şeyleri kafama takarak hayatı zehir ediyorum kendime ve çevremdekileri ilacı bıraktığım zaman kötü oluyorum geçen sene 6 ay boyunca içmedi belki o esnada bebek olur diye ama şimdi cesaretim yok çünkü kötü oluyorum bebek olunca bırakcam napıyım bakalım o zaman ne olacak .gerçekten yalnız olmadığıma çok sevimdim çevrendeki insanlar bu işi kafanda bitir dedikçe iyice sinirleniyorum çünkü asıl mesele zaten onu yapamam neyse umarım ikimiz içinde güzel şeyler olur

Back
X