Anti Müllerrian Hormon ( AMH )

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
10 aydır korunmuyoruz, bebegimiz olmuyor ve ben bu ay adetimin 3. gunu kadın doğuma gittim.
Ultrason ile yumurtalıklarıma baktı, bir sorun yok dedi.
Hormon için kan tahlili istedi bugun sonuclara e-nabızdan baktım.

Anti Müllerrian Hormon ( AMH ) ; sonuc 4,8
Dr bugun calısmadıgı icin pazartesi gidecegim ama merak ettim bu sonuc ne demek?
Birde bende mantar varmış, peynirimsi akıntı olandan. İlaç, krem, fitil verdi.

Mantar gebelige engel mi?

Amh hormonu yumurta rezervinizi gösterir.2 üzeri olması istenir.masallah degeriniz güzel.esiniz de değerlerine baktirsin.enfeksiyon gebeliğe engel olabiliyor ilaçları kullanın geçer.hayirli sağlıklı tez zamanda evlat diliyorum

Amh değeriniz normal, diğer hormonlara bakılmadı mı? Mantar gebeliğe engel olabilir ama ilaçlarla geçiyor kısa sürede genelde

Amh değeriniz normal, diğer hormonlara bakılmadı mı? Mantar gebeliğe engel olabilir ama ilaçlarla geçiyor kısa sürede genelde
hormonlarına bakalım dedi ama e nabızda sadece 1 tanesi görunuyor, bilmiyorum ki

Amh hormonu yumurta rezervinizi gösterir.2 üzeri olması istenir.masallah degeriniz güzel.esiniz de değerlerine baktirsin.enfeksiyon gebeliğe engel olabiliyor ilaçları kullanın geçer.hayirli sağlıklı tez zamanda evlat diliyorum
tesekkur ederim canım, amin inşallah 🙏🏻

Canım bu benim sonucum ben anlayamadım tam doktor da bir şey demedi pkoluyum ben .?

Eklentiler

• B99B8698-C964-474B-8566-54E2CCF159E6.webp
    B99B8698-C964-474B-8566-54E2CCF159E6.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 65
Back
X