- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınır değer bence testi tekrarlarsanız daha sağlıklı olacaktır ayrıca dediğiniz gibiyse sizde bazı belirtileri olmalıydı şahsi fikrim.Kizlar bn bugun anti rubella igm 20,6 çıktı 20 den kucuk olmaliymis.netten baktim fetus icin hic de guzel seyler yazmio bulasici faln dio.3 hafta onceki sonuctu bu.ben suan 13.haftalik hamileyim.kizlar bi bilgisi ve beni rahatlatmak isteyen var mi?
Bu 3 haftaki sonuc ya alamadik dojtrda zaten bi ara alirsiniz falan diyince onemsemedik.ne bilim yaa bu ne bole?canım senin bu değerine neden bu kadar geç bakıldı ki?
Bu igm igg ye baktrmamis bunu devlt hastansinde yaptrdim oranin doktru bisi demedi.özele gittgim doktor dedi igg yide yaptr blki hamilelikten once gecrmissindr die.bu ne anlmadm zatn nettn arastrnca sinirim bozuldubide tam ıgg değeri mi bu ıgm mi? kaç çıktı ikisi? ıgg zaten pozitif çıkması gerekiyır
canım benim bildiğim kadarıyla ıgg pozitif ıgm negatif olması gerekiyor. inşlh gebelikten öncedir bende bunu araştırmıştım gebelikten önce yaptırım ben bağışıklık testi çünkü çok evhamlıyımdır. zaten gebeliğin başında da bakılsa sonuç değişmez. senin değerin bana düşük geldi bununla ilgili topikler açılmış bi oku isresen. kendini strese sokma iui düşünBu igm igg ye baktrmamis bunu devlt hastansinde yaptrdim oranin doktru bisi demedi.özele gittgim doktor dedi igg yide yaptr blki hamilelikten once gecrmissindr die.bu ne anlmadm zatn nettn arastrnca sinirim bozuldu
Resmini koydum anlayabilir misincanım senin bu değerine neden bu kadar geç bakıldı ki?
bak bunu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan çok bayan var. dr sana test yapmalı bu hastalık ne zman olmuş diye. değerin çok yğksek değil inşlh bişey olmazResmini koydum anlayabilir misin
Hic birsey demediki adam ne degisikler yaa...bak bunu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan çok bayan var. dr sana test yapmalı bu hastalık ne zman olmuş diye. değerin çok yğksek değil inşlh bişey olmaz
bence dr değiştir bi dr a görün en azından tek seferlikHic birsey demediki adam ne degisikler yaa...
Hihi farkli doktra gitcez tedt icinbence dr değiştir bi dr a görün en azından tek seferlik