Antibiotik kullanımı ve regl gecikmesi

Hatike

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
285
113
23
26
İyi akşamlar hanımlar ben 3 gündür antibiotik kullanıyorum 2 hafta öncede 3 gün antibiotik kullandım bugün regl olmam gerekirdi sizde kaç gün gecikme yapar? Antibiotkleri daha 4 gün kullanıcam

Normalde adetim düzenlidir ama 3 gün gecikmişti
Anladım canım teşekkür ederim. Benimde normalinde düzenlidir en fazla 2 gün gecirkir beklemedeyim. Reglim çok ağır geçiyor gecikmede olunda dahada fazla ağrı oluyor o yüzden gecikmelerden çok korkuyorum...

Evet yapar bende de 3 gün gecikme yapmıştı
Normalde adetim düzenlidir ama 3 gün geci
Anladım canım teşekkür ederim. Benimde normalinde düzenlidir en fazla 2 gün gecirkir beklemedeyim. Reglim çok ağır geçiyor gecikmede olunda dahada fazla ağrı oluyor o yüzden gecikmelerden çok korkuyorum...
anlıyorum seni canım kendini rahatlatacak şeyler yapmaya çalış,antibiyotik kullanımın bitince normale dönecektir

Umarım canım. Aslında gebelikte planlıyoruz fakat bu ay çok boş gecti yanı gebelik olduğuna inanmıyorum gripldmdim falan o yüzden pek ilişki olmadı o yüzden regl olacağıma eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…