Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar hanımlar ben 3 gündür antibiotik kullanıyorum 2 hafta öncede 3 gün antibiotik kullandım bugün regl olmam gerekirdi sizde kaç gün gecikme yapar? Antibiotkleri daha 4 gün kullanıcam
Anladım canım teşekkür ederim. Benimde normalinde düzenlidir en fazla 2 gün gecirkir beklemedeyim. Reglim çok ağır geçiyor gecikmede olunda dahada fazla ağrı oluyor o yüzden gecikmelerden çok korkuyorum...
Anladım canım teşekkür ederim. Benimde normalinde düzenlidir en fazla 2 gün gecirkir beklemedeyim. Reglim çok ağır geçiyor gecikmede olunda dahada fazla ağrı oluyor o yüzden gecikmelerden çok korkuyorum...
Umarım canım. Aslında gebelikte planlıyoruz fakat bu ay çok boş gecti yanı gebelik olduğuna inanmıyorum gripldmdim falan o yüzden pek ilişki olmadı o yüzden regl olacağıma eminim