antibiyotik acill

57ozlemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
47
9
86
arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var 4 haftalık hamileyim boğazlarım cok agrıyor sürekli öksürüyorum.doktoruma gittim crp me baktı 65.3 cıktı cok yüksek oldugunu antibiyotik kullanman gerektiğini söyledi.erasef die bir antibiyotik ama ben cok korkuyorum ne yapacagımı bilemedim aranızda gebe iken kullanan varmı ?

12 haftalikken largopen antibiyotik kullandim disim icin sonrada cekildi disim doktoruna guven canim kullanmak gerek diyorsa kullanmalisin gecmis olsun

inş. birşey olmaz bugün kullanmaya başladım da insan yine de pinpirikli oluyor tesekkür ederim...

Canım kullandığın ilaç b grubu ve hamilelikte b grubu kullanılıyor. Bunu veren doktor kadın doğum uzmanı mı? Değilse bir kadın doğum uzmanına mutlaka danış.

Canım bir de bu erken dönemler bebeklerin en hassas oldukları dönem. Ağrı kesici bile almamak gerekiyor. Eğer çok lazım değilse ilaç kullanmasan çok daha iyi olurdu. Bir keresinde boğazım o kadar acıyordu ki, suyu bile çok zor içiyordum. 1 hafta konuşamadım. Aldığım nefes boğazımı yakıyordu, günlerce acıdan ağladım. Ama yurt dışındaydım ve doktora gidemedim. 1 haftada kendi kendime iyileştim. Bazen çok kötü görünsen de iyileşebiliyorsun.

Tabi medikal öneride bulunamayız ama ben ilk gebeliğimi kullandığım bir ilaç yüzünden kaybettiğimi düşündüğüm için uyarmak istedim.

Canım kullandığın ilaç b grubu ve hamilelikte b grubu kullanılıyor. Bunu veren doktor kadın doğum uzmanı mı? Değilse bir kadın doğum uzmanına mutlaka danış.[/Q
Kadın doğum doktoru kendi doktorum verdi artık yapcak birşeyim yok allaha emanet içiyorum...

Canım bir de bu erken dönemler bebeklerin en hassas oldukları dönem. Ağrı kesici bile almamak gerekiyor. Eğer çok lazım değilse ilaç kullanmasan çok daha iyi olurdu. Bir keresinde boğazım o kadar acıyordu ki, suyu bile çok zor içiyordum. 1 hafta konuşamadım. Aldığım nefes boğazımı yakıyordu, günlerce acıdan ağladım. Ama yurt dışındaydım ve doktora gidemedim. 1 haftada kendi kendime iyileştim. Bazen çok kötü görünsen de iyileşebiliyorsun.

Tabi medikal öneride bulunamayız ama ben ilk gebeliğimi kullandığım bir ilaç yüzünden kaybettiğimi düşündüğüm için uyarmak istedim.
Teşekkür ederim uyarin için...nezle öksürük hepsi var doktor kanıma bakmadan ilaç vermedi CRP ye baktı çok yüksek çıktı o yüzden verdi erasef die antibiyotik verdi artık güvenmek zorundayım enfeksiyonda zarar veriyor bebege

Teşekkür ederim uyarin için...nezle öksürük hepsi var doktor kanıma bakmadan ilaç vermedi CRP ye baktı çok yüksek çıktı o yüzden verdi erasef die antibiyotik verdi artık güvenmek zorundayım enfeksiyonda zarar veriyor bebege
Allah şifa versin canım. Ihlamur iç bol bol :)

arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var 4 haftalık hamileyim boğazlarım cok agrıyor sürekli öksürüyorum.doktoruma gittim crp me baktı 65.3 cıktı cok yüksek oldugunu antibiyotik kullanman gerektiğini söyledi.erasef die bir antibiyotik ama ben cok korkuyorum ne yapacagımı bilemedim aranızda gebe iken kullanan varmı ?
kullanma bence ilk 12 haftaorgan gelisimi acisinsan cok riskli.hele hele antibiyotik kesinlikle kullanilmamali.gargara falan kullanabilirsin.niyyetim korkutmakdegiı ama bizimburada bir bebek dogmustu 2.3 ay once kollari olmadan.ve doktorlar bunu hamilelikde antibiyotikkullanmasina baglamişlardi.bu olay benim dogumyaptigom hastanede yasandi bizzat biliyorim gercek yani

Back
X