Çocuk Hastalıkları Antibiyotik iğne

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

emnsz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
38
0
296
Sinop
Merhaba arkadaşlar size birsey danışacaktım benim kızım cok sık hasta oluyor nisan ayımız hep hasta gecti mayısta deri testimiz var alrjik mi diye size sorum iki tane antibiyotik icti ama iyilesemedi ateş bitmedi doktor şimdi iğne antibiyotik verdi merak ettiğim artık hastalaninca hep iğne formunda mı antibiyotik iyileştirecek en üst sınır bu diye biliyorum öbürleri niye iyilestirmiyor anlamadım zaten 😥

Merhaba arkadaşlar size birsey danışacaktım benim kızım cok sık hasta oluyor nisan ayımız hep hasta gecti mayısta deri testimiz var alrjik mi diye size sorum iki tane antibiyotik icti ama iyilesemedi ateş bitmedi doktor şimdi iğne antibiyotik verdi merak ettiğim artık hastalaninca hep iğne formunda mı antibiyotik iyileştirecek en üst sınır bu diye biliyorum öbürleri niye iyilestirmiyor anlamadım zaten 😥
Stres YAPMAYIN cocugunuz daha cok etkilenir. Biliyorum tahmin ediyorum cok zor bir durum annenin cocugunu hasta gormesi. Ama sabır lütfen. Hic bir sey sebepsiz degildir. Nisan ve mayis aylari herkes büyük küçük hasta olabilir ve zaten hasta olmak mevsimseldir. Tek yapmaniz gereken doktor tavsiyesine uyun cocugunuza bol bol meyve yedirin. Limonata hergun bir bardak icirin. Allah'ın izniyle gececektir inanin

Teşekkür ederim yorumunuz için tek korkum artık her hastalanmada igne mi düzeltecek doktor pek bilgi vermiyor

Back
X