Antibiyotik kullanımı lekelenme yapar mı

surmel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
31
5
6
28
Kızlar merhaba 6 aylık evliyim ve evlendiğimizden beri hamile kalmak istiyorum bu ay da yumurtlama zamanlarını değerlendirdik ama adetime 1 hafta kala diş çekimi yaptırdım ve antibiyotik kullanmaya başladım şuan adetime 5 gün var ve bende pembe lekenmeler oluyor devamlı gelmiyor ped e 1 2 damla ama peçeteye biraz geliyor rengi koyu değil pembe 1 gündür bu şekilde devam ediyor antibiyotik etkisi mi yoksa yerleşme kanaması mı diye düşünmeden edemiyorum şuan antibiyotik kullanmayı bıraktım lütfen bana yardımcı olunnn

Kullandiginiz antibiyotigin ismi ne hamilelikte bende amoklavin kullandim bi sorun olmuyo doktorum vermisdi. Bi test yapsaydiniz

Bende amoklavin kullanıyorum sadece 2 tane içtim ve böyle oldu test yapmaktan korkuyorum erken diye
Valla ben 1 kutu kullandim hamileyim gelinimiz hamile o 3 kutu kullandi gebeliktede kullaniliyor dedi doktorumuz dahiliye verdi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…