Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba antibiyotigi kullandiniz mi acabaKızlar merhaba. 23 haftalık gebeyim. Boğazım ağrıyor tahriş olmuş doktor enfeksiyon olabileceğini söyledi. Croxilex diye bir antibiyotik verdi. Gebelikte antibiyotik sakıncalı diye biliyorum daha önce kullanan var mı?
Bi kaç gün kullandım ama bana yan etki yaptı. Mideme kramplar gidince bırakmak zorunda kaldım. Bu dönemde mide hassas olunca en hafif antibiyotik bile dokunuyor bana.Merhaba antibiyotigi kullandiniz mi acaba
Hamileyken ve emzirirken kullanmıştım evetKızlar merhaba. 23 haftalık gebeyim. Boğazım ağrıyor tahriş olmuş doktor enfeksiyon olabileceğini söyledi. Croxilex diye bir antibiyotik verdi. Gebelikte antibiyotik sakıncalı diye biliyorum daha önce kullanan var mı?
Suan ben de mecburiyetten antibiyotik kullaniyorum kadin dogumcumun onayiyla doktorlarim bakis açisi enfeksiyon bebek icin daha tehlikeli kanaatinde ve haklilarBi kaç gün kullandım ama bana yan etki yaptı. Mideme kramplar gidince bırakmak zorunda kaldım. Bu dönemde mide hassas olunca en hafif antibiyotik bile dokunuyor bana.
Evet enfeksiyon daha zararlı. Başka bir antibiyotige geçiş yapılabilir tabi.Suan ben de mecburiyetten antibiyotik kullaniyorum kadin dogumcumun onayiyla doktorlarim bakis açisi enfeksiyon bebek icin daha tehlikeli kanaatinde ve haklilar
bu ilaci hic duymadim. hamilelikte B grubu veriliyor diye biliyorum sorun olmuyor. enfeksiyon icin Agumentin vermislerdi bana tam o donem covit oldum alerji yapmisti . icemedim iki gunden fazla. Sonraki dis icin gidisimde agumentine alerjim var diye baska ilac veremem zararli olur dedi doktor.doktorum bugün croxilex, tylolhot ve asist yazdı. inşallah şifa bulurum
antibiyotik kullanan arkadaşlar, ilacı bitirene kadar içtiniz mi?
internete baktım da bunu agumentine muadil olarak veriyorlarmış.. bende alerji değil de mide bulantısı karın ağrısı yaptıbu ilaci hic duymadim. hamilelikte B grubu veriliyor diye biliyorum sorun olmuyor. enfeksiyon icin Agumentin vermislerdi bana tam o donem covit oldum alerji yapmisti . icemedim iki gunden fazla. Sonraki dis icin gidisimde agumentine alerjim var diye baska ilac veremem zararli olur dedi doktor.
banada mide bulantisi yapmisti hamilelgmde bitek o ilaci icince midem bulandi ve kusmalarım oldu bir hafta surdu ilacin etkisi baska hic mide bulantim olmadi. ve inanilmaz kasinti yapti. o yuzden alerji diyorum doktora sordum birdaha icmememi soyledi. Sende bir sor mide bulantisi yaptysa icmemeni onerebilir. B grubu geciyorsa korkma ama yinede sor. Annelik zordur evet ama ben sadece hamileligi tadabildim buyutmek nasip olmadi. Saglikla buyutun yavrunuzuinternete baktım da bunu agumentine muadil olarak veriyorlarmış.. bende alerji değil de mide bulantısı karın ağrısı yaptıbu da b grubu diye geçiyor.. süt kaynattım belki iyi gelir diye
çok teşekkür ederim cevabın için annelik ne zor değil mi
![]()
yaaaa af edersiniz ben düşünemedimbanada mide bulantisi yapmisti hamilelgmde bitek o ilaci icince midem bulandi ve kusmalarım oldu bir hafta surdu ilacin etkisi baska hic mide bulantim olmadi. ve inanilmaz kasinti yapti. o yuzden alerji diyorum doktora sordum birdaha icmememi soyledi. Sende bir sor mide bulantisi yaptysa icmemeni onerebilir. B grubu geciyorsa korkma ama yinede sor. Annelik zordur evet ama ben sadece hamileligi tadabildim buyutmek nasip olmadi. Saglikla buyutun yavrunuzu![]()